PÅSKEPYNT

1 989

Vi fortsetter å publisere inspirasjon til påsken i The Paper Crafting, og denne gangen viser vi en flott påskedekorasjon laget av Dorthe Pabst. Dekorasjonen er laget i den tradisjonelle påskefargen gult, men i tillegg har Dorthe brukt lyseblått – et spennende og vellykket valg som gjør påskedekorasjonen ekstra iøyenfallende.

cardandscrapnr01

_____________________________________________________________________________________________

aesker-altered2012 023aesker-altered2012 024

_____________________________________________________________________________________________________

aesker-altered2012 025

Av et vanlig påskeegg som du kjøper på butikken kan man lage to slike veggdekorasjoner da det er laget av et halvt papp-egg. Selve egget er hvitt.

Inn i egget har Dorthe lagt et lite rede med tre blå egg i og osteklut, og rundt kanten på egget er det pyntet med blå fjær og blomster i forskjellige farger.

Nederst på dekorasjonen henger en flott prisme som Dorthe også har pyntet med blomster. Stilkene på blomstene har Dorthe først snurret og deretter bøyd slik at de står ut fra prismen.

Alle foto: Dorthe Pabst

1 kommentar
  1. Maryann skriver

    Super flot dekoration Dorthe, som alt andet du laver er den bare helt fantastisk flot lavet. Godt gået, den kan nok pynte op i enhver stue eller alrum. Ret fedt med den blå farve i det også, det skal huskes da.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA