PERSONVERNERKLÆRING, TPC MAGAZINE

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer for innsamling, bruk og formidling av opplysninger om deg i forbindelse med din bruk av våre tjenester. Ved å bruke tjenesten, samtykker du i at vi samler inn, bruker og formidler informasjon om deg som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Opplysninger som innhentes og hvordan disse brukes
Vi kan innhente og lagre opplysninger om deg i forbindelse med din bruk av tjenesten, inkludert alle opplysninger du overfører til eller gjennom tjenesten. Vi bruker disse opplysningene til å oppfylle forespørsler fra deg, bedre tjenestens funksjonalitet og kvalitet, gjøre undersøkelser og analyse i tilknytning til tjenesten, personalisere din brukeropplevelse, spore hvordan tjenesten brukes, gi tilbakemelding til tredjepartsvirksomheter som oppgis i tjenesten, vise relevante annonser, markedsføre tjenesten, tilby kundestøtte, sende deg meldinger, sikkerhetskopiere systemene våre, muliggjøre gjenoppretting, øke tjenestens sikkerhet og oppfylle rettslige forpliktelser. Selv når vi ikke oppbevarer slik informasjon, må den fremdeles overføres til serverne våre og lagres lenge nok til å kunne behandles.

Vær oppmerksom på følgende: Dersom du deltar i avstemminger eller abonnerer på nyhetsbrev kan vi lagre og bruke informasjon som f.eks. ditt fullstendige navn, din e-postadresse, din adresse og annen informasjon du eventuelt oppgir i den forbindelse. Hvilke opplysninger som lagres fremgår av den enkelte avstemming og ved påmelding i forbindelse med nyhetsbrev. 

Hvis du setter i gang en transaksjon gjennom tjenesten, som f.eks. reservering eller kjøp, vil vi kunne samle inn og lagre informasjon om deg, så som ditt navn, telefonnummer, adresse, e-postadresse, og kredittkortinformasjon, samt enhver annen opplysning du gir til oss, med sikte på å behandle din transaksjon, sende meldinger om dem til deg, og utfylle skjemaer for fremtidige transaksjoner.

Vi vil imidlertid vanligvis bare innhente personopplysninger fra deg når vi har ditt samtykke til det, når vi trenger personopplysninger for å utføre en kontrakt vi har med deg, eller når behandlingen tar utgangspunkt i våre legitime interesser og ikke blir tilsidesatt av dine personverninteresser eller grunnleggende rettigheter og friheter.

Aktivitet
Vi kan lagre informasjon om din bruk av tjenesten, så som søkeaktivitet, sidene du viser, dato og tidspunkt for besøk og kjøp du foretar via tjenesten. Vi kan også lagre opplysninger som din datamaskin eller mobile enhet gir oss i forbindelse med din bruk av tjenesten, f.eks. nettlesertype, type datamaskin eller mobil enhet, nettleserspråk, IP-adresse, Wifi-opplysninger og nettverksnavn, mobiloperatør, telefonnummer, unik enhetsidentifikasjon, lokalitet (inkludert geoposisjon, nettverksbasert posisjon og GPS-posisjon) samt forespurte og henvisende URL-er. Du kan få tilgang til tjenesten via ulike enheter (for eksempel mobiltelefonen, nettbrett eller en stasjonær maskin). Informasjonen vi innhenter og lagrer gjennom de forskjellige bruksområdene, kan kryssrefereres og kombineres.

Informasjonskapsler
Vi og tredjeparter som er våre partnere, kan bruke informasjonskapsler, web beacons, tagger, skripter, lokalt delte objekter, annonsemarkører og tilsvarende teknologi i forbindelse med din bruk av tjenesten, tredjeparts nettsteder og mobilapplikasjoner. Informasjonskapsler kan inneholde unike identifikatorer og finnes, blant annet, på din datamaskin og mobile enhet, i e-post vi sender deg samt våre nettsteder. Informasjonskapsler kan overføre informasjon om deg og din bruk av tjenesten, så som type nettleser, søkepreferanser, IP-adresse, data relatert til annonser som har blitt vist eller du har klikket på, samt dato og tidspunkt for bruk. Informasjonskapsler kan være permanente eller kun lagres for en enkelt økt.

Informasjonskapsler som benyttes har følgende formål: 
Prosesser: Tiltenkt for at tjenesten skal fungere slik du forventer. 
Annonsering: Tiltenkt for å gjøre annonsering mer relevant for brukere og nyttigere for annonsører. Vi kan for eksempel bruke informasjonskapsler for å gi deg interessebasert reklame, som f.eks. ved å vise annonser basert på dine besøk til andre webområder, eller for å fortelle oss hvilken reklame du nettopp klikket på.
Analyser: Tiltenkt for å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende bruker tjenesten.

Du kan angi noen preferanser for informasjonskapsler gjennom enhets- eller nettleserinnstillingene, men dette kan påvirke funksjonaliteten til tjenesten. Metoden for deaktivering av informasjonskapsler kan variere etter enhet og nettleser, men finnes vanligvis under preferanser eller sikkerhetsinnstillinger.

Tredjeparter
Tredjeparter kan få opplysninger om deg på følgende måte:
Annonsører: Vi kan tillate at tredjeparter benytter informasjonskapsler via tjenesten for å innhente samme type informasjon for de samme formålene som vi selv anvender. Ved å gjøre dette overholder vi den digitale reklamealliansens prinsipper for selvregulering ved internettreklame. Tredjeparter vil kunne knytte opplysningene de innhenter opp mot annen informasjon de har om deg fra andre kilder. I tillegg vil vi kunne dele opplysninger som ikke er personlig identifiserbare fra eller om deg med tredjeparter, så som stedsdata, reklameidentifikatorer, eller et kryptografisk nummertegn for en felles kontoidentifikator (så som en e-postadresse), for å forenkle visningen av målrettet reklame. 
Innholdspartnere: Vi tillater tredjepartspartnere å bruke og vise noe av det offentlige innholdet som er tilgjengelig via tjenesten.
Tjenesteleverandører: Vi vil kunne basere oss på tredjepartsleverandører for å støtte eller yte noen av de tjenestene som er tilgjengelig gjennom tjenesten slik som for eksempel utsendelse av nyhetsbrev. Vi vil også kunne basere oss på tredjepartsleverandører for å utføre enkelte tjenester for oss i forbindelse med din bruk av tjenesten, som f.eks. tjenester tilknyttet kommunikasjon og webhotell, nettverkssikkerhet, teknisk support og kundestøtte, sporings- og rapporteringsfunksjoner, kvalitetssikringstester, betalingsformidling, vår egen markedsføring av tjenesten, og andre funksjoner. Vi vil kunne dele opplysninger fra eller om deg med disse tredjepartene, slik at de kan utføre sine tjenester eller etterkomme dine forespørsler. Disse tredjepartsleverandørene kan dele opplysninger med oss når de yter sine tjenester eller etterkommer dine forespørsler. Tredjepartsleverandører vil også kunne dele denne informasjonen med sine datterselskaper, fellesforetak, eller andre selskaper under felles kontroll. 
Lenker: Tjenesten kan inneholde lenker til tredjepartstjenester, som en bedrifts nettadresse. Med unntak av det som er beskrevet i denne erklæringen, deler vi ikke dine personopplysninger med slike tredjeparter, og vi er ikke ansvarlige for deres personvernpraksiser. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene som gjelder alle slike tredjeparters nettsteder.

Behandling av personopplysninger
Du har rett til å få tilgang til, korrigere, oppdatere eller be om sletting av personopplysningene dine. Du kan motsette deg behandlingen av personopplysningene dine, be oss om å begrense behandlingen av personopplysningene dine, eller be om å få personopplysningene dine overført. Du kan på samme måte, hvis vi har innhentet og behandlet personopplysningene dine med ditt samtykke, når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Tilbakekalling av samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten til enhver behandling vi gjennomførte før tilbakekallingen din, og det vil heller ikke påvirke behandlingen av personopplysningene dine som ble utført i tillit til lovlige behandlingsgrunner utover samtykke. Du har også når som helst rett til å melde deg av markedsføringskommunikasjon vi sender deg. Tjenesten tilbyr deg vanligvis enkle måter å se og endre profilinformasjonen din på, og du kan når som helst melde deg av markedsføringskommunikasjon ved å klikke på lenken «Avmeld nyhetsbrev» i nyhetsbrevene vi sender deg.

Tjenesten er tiltenkt et generelt publikum og er ikke rettet mot barn under 16 år. Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 16 år. Hvis du oppdager at et barn har sendt oss personopplysninger uten samtykke fra foresatte, kontakt oss på e-post: editor@thepapercrafting.com Hvis vi blir oppmerksomme på at et barn under 16 år har gitt oss personopplysninger uten foreldrenes samtykke, vil vi fjerne disse opplysningene.

Sikkerhet
Vi gjør passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er sendt til oss fra utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring og uautorisert videreformidling eller tilgang, både under overføring og etter at vi har mottatt dem. Imidlertid er ingen metode for overføring via internett eller mobile enheter eller elektronisk lagring 100 % sikker. Vi bestreber oss på å beskytte dine personopplysninger, men vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet.

Ved fortsatt å bruke tjenesten samtykker du i TPC Magazines personvernerklæring slik som beskrevet overfor.

Sist oppdatert 24. april 2020.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More