Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

POCKET SCRAPPING-PREMIERE I HJO!

oss

Den 13. september arrangerer Team Skaraborg; Malin, Åsa, Maria, Ida og Anna, et eget treff for de som holder på med Pocket Scrapping (Project Life, Snap) i Hjo i Sverige. Trolig er dette det aller første treffet viet Pocket Scrapping i Skandinavia. På treffet vil det bli arrangert utfordringer, utlodninger, workshops og mye mer.

Tilsammen er det plass til 60 deltakere på treffet og alle som kommer på treffet er med i trekning av en flott fotoskriver fra Canon. Det er fremdeles noen få plasser ledige og du kan melde deg på til Anna Sandén, e-post: asanden@bredband.net. Alle deltakerne vil få måltider i løpet av treffet. Flere skandinaviske og utenlandske produsenter og butikker er med og sponser treffet i Hjo. Selvom treffet er viet Pocket Scrapping kan man arbeide med hvilken form for scrapping man ønsker på treffet.

Park03

Lokalene i Hjo er perfekte til scrappetreff; lyse og åpne samtidig som de er tilpasset bevegelseshemmede.

Det kommer til å være utlodninger som alle kan delta i, samtidig som det blir arrangert tre konkurranser hvor det er valgfri deltakelse. I konkurransene kommer det til å være en trekningspremie og en premie til det som stemmes frem som det beste prosjektet. Alle har derfor sjansen til å vinne!

For de som ikke har holdt på med Pocket Scrapping tidligere har man mulighet til å delta på nybegynnerkurs i løpet av treffet. Det kommer også til å bli arrangert kurs i bruk av Silhouette for de som ønsker å lære mer om det. Silhouette-workshopen er gratis og du bør ta med deg laptop med programvaren installert om du ønsker å delta.

Foto: Bilder utlånt fra Team Skaraborg
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...