Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

POSEKORT MED GULL-CONVERSE

Av Synnøve Bjelland

Heisann 🙂 Idag vil jeg vise deg et posekort til en jentekonfirmant i litt utradisjonelle farger… Fant en blokk med mønsterark som jeg har hatt liggende lenge og aner faktisk ikke produsenten til den, men syntes disse arkene var kule å bruke til posekortet mitt. Jeg har laget litt trinn for trinn, slik at du kan se hvordan det er bygget opp 🙂

Jeg har stanset ut og laget disse Converse-skoene i gullkartong og sort bazill. Det er en dies fra My Favorite things som jeg er blitt skikkelig begeistra for, og det er kult å prøve den i flere papirsorter..

Jeg begynner med en vanlig hvit papirpose og skjærer til to paneler med en dies fra THoltz under kanten. Jeg har også brukt en punch på kanten på posen, for å få en blondeeffekt.

Videre har jeg stanset ut en Spellbinders dies i hvitt og limt på.

For deretter å punche ut en scalloped sirkel i mønsterark til å ha oppå.

Så er det klart for gull-conversene 🙂 Den underste er limt rett på bakgrunnen, mens den øverste er satt med limputer. Så har jeg brukt forskjellig stæsj som tekstremser fra Papirdesign , sugerør, blonder, hjertepins og så videre.

Litt flere detaljerte bilder 🙂

Baksiden enkel:

Det samme er tagen oppi – med skrivefelt for en hilsen til konfirmanten.

Det var det jeg hadde å vise idag 🙂 Ønsker deg en fin søndag 🙂

Klem, Synnøve

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...