POSEKORT MED GULL-CONVERSE

0 1,629

Av Synnøve Bjelland

Idag vil jeg vise deg et posekort til en jentekonfirmant i litt utradisjonelle farger… Fant en blokk med mønsterark som jeg har hatt liggende lenge og aner faktisk ikke produsenten til den, men syntes disse arkene var kule å bruke til posekortet mitt. Jeg har laget litt trinn for trinn, slik at du kan se hvordan det er bygget opp.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmasjon
Teknikker brukt: Bretting, stempling, Die Cutting

Jeg har stanset ut og laget disse Converse-skoene i gullkartong og sort bazill. Det er en dies fra My Favorite things som jeg er blitt skikkelig begeistra for, og det er kult å prøve den i flere papirsorter..

Jeg begynner med en vanlig hvit papirpose og skjærer til to paneler med en dies fra THoltz under kanten. Jeg har også brukt en punch på kanten på posen, for å få en blondeeffekt.

Videre har jeg stanset ut en Spellbinders dies i hvitt og limt på.

For deretter å punche ut en scalloped sirkel i mønsterark til å ha oppå.

Så er det klart for gull-conversene 🙂 Den underste er limt rett på bakgrunnen, mens den øverste er satt med limputer. Så har jeg brukt forskjellig stæsj som tekstremser fra Papirdesign , sugerør, blonder, hjertepins og så videre.

Litt flere detaljerte bilder.

Baksiden enkel:

Det samme er tagen oppi – med skrivefelt for en hilsen til konfirmanten.

Det var det jeg hadde å vise idag. Ønsker deg en fin søndag.

Klem, Synnøve

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More