PROJECT LIFE: TOSSA DE MAR

0 1,109

I dag giver vi ordet til Bente-Heidi, som vil vise Jer hendes første Project Life inspirationsprojekt for magasinet. Vi skal derfor en tur til dejlige lune Spanien, nærmere bestemt Tossa De Mar.

Type prosjekt: Project Life
Anledning: Ferie/fritid

Jeg, Bente-Heidi, har laget to sider fra en tur jeg og mine foreldre hadde til Spania i 2014. Her var vi på en dagstur til Tossa de Mar på Costa Brava kysten. Kortene er fra Project Life Becky Higgins – Inspire edition. Kortene er i sarte pastellfarger, og passer veldig godt til bildene mine.

Jeg har brukt to sider, en stor og en litt smalere i design G. Begge er fra Project Life. Dette fordi jeg hadde så mange bilder jeg ville bruke, og en del jeg ville skrive om denne flotte dagen.

GD2016 Bente-Heidi_1

For å få bildene til å henge sammen har jeg laget mønster med en stensil (husker ikke hvor den kommer fra) og Prima, Finnabear – Light paste.

Jeg har valgt light past fordi jeg liker den lette effekten den gir. Den er litt transparent og gir et mykt mønster som tar med seg litt farge fra bildene. Den effekten liker jeg godt. Når man bruker stensil og paste for å lage mønster har man mange muligheter, og det er om å gjøre å dekorere akkurat passe og ikke for myeJ Fort gjort når man holder på og har det gøy.

GD2016 Bente-Heidi_2

Jeg har også brukt den samme pasten fra Finnabear, men har blandet i litt rosa farge, da har jeg brukt Finnabear – Mica powder – pink. Man trenger ikke mye farge, bare litt slik at det ble pastel farge. Det er ganske mye farge i det pulveret, så man må prøve seg fram.

Det ene kortet som jeg har skrevet notater på, har jeg satt inn på tvers. Synes det gir en artig effekt, og er med på å lage variasjon på siden. På min første side har jeg flest kort med tekst, her har jeg skrevet litt om dagen, historie fra stedet og ting jeg ønsker å huske.

GD2016 Bente-Heidi_3

Her ser dere hvor lett mønsteret blir og hvordan det tar opp farge fra fotografiet. Det lager en fin effekt og rammer inn bildet.

GD2016 Bente-Heidi_4

Transparente klistremerker er jeg også glad i, de pynter opp uten å ta all fokus fra motivet på bildet.

Klistremerkene kommer fra Heid Swapp – Sheer stickers, Snap – Carpe diem og Simple stories – We are family.

GD2016 Bente-Heidi_5

Min neste side er litt smalere og her har jeg pyntet på samme måte, bare at nå har jeg også brukt en pensel og laget mønster med pasten med farge noen steder.

GD2016 Bente-Heidi_6

Ved hjørnarne av bildene kan man se at jeg har brukt en pensel og laget mønster med pasten.

GD2016 Bente-Heidi_7

Har prøvd å bygge rundt de lette, sommerlige fargene som er på bildene, så det ble en fin kontrast til den gamle festningen og all mursteinen i gamlebyen. Det var utrolige flotte blomster overalt, både på gaten og på trapper forann husene, og det har jeg også prøvd å fremheve litt med dekoren min. Det er fint å vandre rundt i gammel historie og man knipser med kamera hele tiden, så det er litt vanskelig å velge ut bilder i etterkant, men det er et luksus problem.

GD2016 Bente-Heidi_9

MATERIALELISTE:

  • Becky Higgins Project life ark
  • Becky Higgins Project fife “Inspire edition”
  • Prima by Finnabear, Light paste
  • Prima by Finnabear “Mica Powder” pink
  • Ranger by Dina Wakley, stencil
  • Heidi Swapp klistremerker, Sheer stickers
  • Snap klistremerker “Carpe diem”
  • Simple Stories klistremerker “We are family”

Det var alt jeg ville vise dere denne gangen. Håper at dere ble inspirert av sidene mine. Er dere på Costa Brava kysten kan jeg absolutt anbefale en tur til Tossa de Mar!

Bente-Heidi

Papirlykke Mit Kreative Hjørne.

Næste måned fortsætter Bente-Heidi med at inspirere os med Project Life. Bliv endelig hængende og besøg The Paper Crafting løbende, da vi har masser af flotte og inspirerende gjestedesigner projekter på vej.

Husk, at vi i starten af de kommende måneder introducerer vores gjestedesignere. Næste i rækken bliver præsenteret den 3. marts. Stay Tuned!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More