RAPPORT FRA SCRAP-A-MANIA

1 958

Jeg ved intet bedre end at skulle afsted til Scrap-A-Mania i Roskilde. Denne gang måtte jeg dog nøjes med bare at kigge forbi i stedet for at være deltager til hele weekendens arrangement i Roskilde Hallerne. Der er 4 ting som gør turen guld værd: Forventning, nysgerrighed, shopping og gensyn med scrappe-veninder. Og ja, det hele blev opfyldt til fulde.

Jeg var forberedt denne gang! Der var lavet en indkøbsliste og jeg havde lavet en bombesikker aftale med mig selv om, at der IKKE skulle være impulskøb. Nå ja, alle ved jo at en bombe ikke er sikker! Min aftale om indkøbslisten skulle gerne gøre at jeg stille og roligt kunne gå fra forhandlerstand til forhandlerstand og se på nye varer, Make’N’Takes og demonstrationer. Så sagt, så gjort. Dog kan man ikke sige det var helt stille og roligt, for jeg stødte hele tiden ind i søde scrappe-veninder. Men det er jo også en stor del af Scrap-A-Mania oplevelsen. Gensyn med fjerntboende scrappe-veninder, som man ellers kun ser i blog-land, til messer og conventions.

IMG_0531-001

Da Påsken står lige for døren, kunne jeg ikke undgå at blive grebet af begyndende Påske-feber. Picturing The World havde haft en demonstration af, hvorledes man laver lækre glitter påskeæg. Se bare dette close-up, jeg fik nuppet af æggene. De er lavet af Lisette Madsen også kendt som LAM i blog-land. (RETTELSE: Jeg er blevet gjort opmærksom på, at de fine glitter æg er lavet af Gitte og Jeanett fra Picturing The World teamet).  Så næste gang man er ved at smide de tomme æggeskaller ud, bør man lige tænke sig om en ekstra gang. Så hold fast på æggeskallerne, kulørt embossing pulver og glitter i alle farver! Det kan blive til fantastisk påskepynt i hvert fald efter min mening.

IMG_0532-001Blandt deltagerne fandt jeg søde Nikoline, som var på SAM med sin mor. Nikoline var i gang med at male styroporæg med Distress Paint fra Tim Holtz. Nikoline og hendes mor Marianne havde fundet ud af, at netop Distress Paint bandt bedst på styroporen, så farven ikke smittede af. Da jeg fangede Nikoline med kameraet, var hun dybt koncentreret med at farvelægge sine æg, som derefter skulle pyntes med glimmer. De skulle nemlig både mor og far have til påskepynt til den kommende Påske.

Jeg forhørte mig lidt blandt mine scrappe-veninder om, hvad de syntes om SAM denne gang. Der var ingen tvivl om, at glæden ved at gense veninderne lå højt på listen. Og shopping, det fik de gjort masser af. Til gengæld nævnte nogle, at der denne gang var færre Make’N’Takes og flere demonstrationer i forhold til sidst. Det var de lidt kede af. For scrapbooking er jo netop en hobby, hvor det handler om at sidde med de lækre sager mellem ens egne hænder.

Jeg fik også en dejlig snak med Karina Beck. Vi fik sludret om løst og fast, om begge at være CAS fans, OnlineCardClasses.com og om den dejligt voksende danske blogverden. Jeg bad Karina fortælle om hendes første SAM. Hendes første SAM var i 2008, hvor hun sad ved begynder/single bordet. Hun startede på det hele i 2008; SAM, sin blog, og Facebook, hvilket var en hel ny verden. Den første gang på SAM havde hun store forventninger til at få lavet en masse . Nu har hun skruet sine forventninger ned til at fokusere på at møde sine scrappe-veninder og shoppe. Hun indrømmer dog, at hun stadig slæber en masse med hjemmefra. Til denne SAM er hendes favorit køb et stempel sæt fra Dina Wakeley   kaldet “Singing Birds”. Jeg fik spurgt Karina, hvad hun mente var trenden lige nu. Svaret var klart, ”Project Life, det er det alle vegne”. Karina selv er hoppet fra, da det krævede for meget tid og hun kom bagud. Og ja, nogle af standene havde mange Project Life varer med på SAM. Karina nævner at CAS er blevet lidt mere udbredt blandt kortmagerne, men at Vintage absolut stadig er den primære stil i Danmark. Selv bemærkede jeg, at antallet af stencils og paste var blevet betydeligt større siden sidst. Jeg fik også fanget Karina med kameraet under et af Hobbybodens Make’N’Takes. Her var der gang i stencils, Distress Inks og mini blending tools fra Tim Holtz.

IMG_0529-001

Jeg drog afsted med en indkøbsliste, hvor impulskøb IKKE var tilladt. Ak og ve, selvfølgelig røg der et par impulskøb ned i tasken. Man kan jo slet ikke styre det, når man står i et slaraffenland af lækre nye varer og ens tanker hele tiden siger ”Nej, hvor lækkert…det må jeg simpelthen eje!”.  Og ja, nogle ting må man lære på den hårde måde, for jeg havde sørme lavet et køb af noget jeg allerede havde derhjemme! Men jeg er sikkert ikke den eneste, som har prøvet det til SAM. Eller er jeg?

Pia 🙂

IMG_0537-001

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Åh ja det lyder bare sååå hyggeligt, og jeg håber godt nok, at jeg får mulighed for at deltage i nogle af de arrrangementer også snart, det lyder helt fantastisk uanset hvem man snakker med, og du udpensler det jo også ret godt her Pia ha ha ha. Lækre billeder også.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA