REDAKSJON: BENTE-HEIDI MJØRNAREN

0 891

Bente-Heidi Mjørnaren gledet oss med sine flotte prosjekter som gjestedesigner i 2016 og vi er glade for at Bente-Heidi takket ja til å bli med i redaksjonen i år. Bente-Heidi tenker mye på hva mottakeren vil like når hun lager papirprosjekter og i går kunne du lese hennes første artikkel som skribent: “Vinterlig vertinnegave” .

Bente-Heidi Mjørnaren
Skribent i The Paper Crafting, Bente-Heidi Mjørnaren.

Hvem er du? Fortell om deg selv.
Jeg er en glad dame fra Sarpsborg i Norge, 68-modell. Stolt mor til tre flotte sønner og eier av en vakker Irsk Terrier. Mosjon, frisk luft og natur er viktig for meg, og det beste jeg kan gjøre etter en stillesittende dag på jobb, er å ta med min hund på en frisk gåtur. Er veldig glad i havet og fjellheimen, men nyter også en tur her hjemme.

Jeg har alltid likt å være kreativ, og har både strikket, heklet, sydd, tegnet og laget ting hele livet. Men jobb, små barn og hus har i mange år tatt mye av min tid. Barna er nå nesten voksen, og jeg har fått tiden tilbake.

Hvorfor ble du interessert i papirhobby?
Min niese skulle konfirmeres i våres, og jeg hadde lyst til å gi henne et personlig album med bilder fra hennes oppvekst og med hilsninger fra gjestene. Jeg startet med å besøke scrappebutikken i byen, søkte på nettet – og fant masse. Satte i gang med albumet og satt oppe til langt på natt. Så ville jeg lage mer ….jeg ble rett og slett hektet av alt det flotte som jeg så andre hadde laget. Dette ville jeg også lære meg. Så da var jeg i gang, og dette tror jeg er den beste hobbyen jeg har hatt noensinne

Beskriv din stil for oss. Har din stil forandret seg med tiden?
Stilen min har blitt mer variert siden jeg startet. Jeg liker å prøve de forskjellige teknikkene og materialene. Men det som er ankeret i alt jeg lager er – mottakeren. Hva passer til den personen som skal få kortet, esken eller albumet. Det er egentlig det som bestemmer hvordan det blir. Hva liker personen, hva slags stil og farger vil falle i smak osv. Det er veldig gøy å gi bort noe som er laget helt spesielt til en person.

Vis os 2-4 av dine favorittprosjekter. De som du er aller mest stolt av.
Her er fire prosjekter som jeg er veldig godt fornøyd med.

Kort med stempel fra Stempelgleder. Dette kortet liker jeg så godt, fargene og pynten ble så fint til stemplet som jeg har fargelagt. Veldig gøy og lage.
ATC: Her er mine første ATC. Har slått meg løs med forsjellig medium og det var gøy å lage litt mindre prosjekter. Det at tre og tre hører sammen gir et helt annet utgangspunkt enn kort og andre ting jeg lager. Gøy.

 

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA