REDAKSJON: SYNNØVE BJELLAND

2 955

Vi i The Paper Crafting er glade for å kunne presentere et nytt medlem i vår redaksjon. Synnøve er fra Lyngdal i Norge og startet med papirhobby i 2006. Hun lager mest kort og altered prosjekter, men lager også layout inni mellom. 

1908395_923031134376942_3083396435717264760_n– Mitt navn er Synnøve Bjelland
– Jeg bor i Lyngdal i Vest-Agder
– Bloggen min heter Håndlaget med glede og jeg har også en side på Facebook som heter Synnøve’s Papirkaos.
– Jeg lager for det meste kort og alterede produkter, men kan også klemme til med en LO i ny og ne
– Jeg begynte med denne hobbyen i 2006.
– Grunnen til at jeg begynte med denne herlige hobbyen, var at min eldste datter bodde hjemme noen uker da hun var i praksis, og hun introduserte meg for dette! Det var en sped begynnelse – men tok helt av etter hvert!

– Prosjektene jeg vil vise dere idag, er vel ganske typisk for min stil! Jeg elsker blomster, blonder og masse dill.. og digger den romantiske og nostalgiske stilen!

Bildet laget jeg til min far’s 80 års dag og der har jeg med bryllupsbildet av far og mor. Min mor døde i 1997, bare 56 år gammel, så det bildet betyr så mye for meg. Her er også med mye av det stæsjet jeg liker å bruke på mine prosjekter..

wedding 001

LO’en laget jeg nylig og er av et av barnebarna mine – Hanna 🙂 Hun elsker å kle seg ut og finne på sprøe ting og det var opptakten til min fargerike LO.

lo 005

Posekortet her er et av mine favoritter og jeg digger denne serien fra Pion design med de herlige fargene og motivene. Kortet ble laget til en 17. mai – utfordring og jeg er veldig glad i å lage disse posekortene.

3 kort 006

– Jeg er på scrapperommet mitt så ofte jeg kan – nesten hver dag.
– Vi har stort hus og jeg er så heldig å ha et eget rom på loftet hvor jeg kan boltre meg med min kjære hobby. Der har jeg også symaskinen og Pc’en tilgjengelig.
– Noen av de skandinaviske papirkunsterne som har inspirert meg mest, er Anne Kristin Skovborg Holt med bloggen Anne’s paperfun, Rita Kjølvang med Rita’s kosekrok og finske Minna med bloggen Mintun askartelujutut m.flere.

Jeg er veldig stolt og ydmyk over å få være med i redaksjonen til TPC og gleder meg til å ta fatt.

Foto: Synnøve Bjelland
The Paper Crafting

2 kommentarer
  1. Maryann skriver

    Utrolig smukke ting du laver, du er en rigtig dygtig papirkunstner, det må man sige. Glæder mig til at se meget mere af dit smukke arbejde herinde.

    1. synnøve skriver

      Tusen tusen takk, Maryann 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More