REDAKSJON

E-post: editor@thepapercrafting.com
The Paper Crafting Community – Facebook-gruppe for redaksjon og bidragsytere.
The Paper Events – Facebookgruppe der det arrangeres cyber crop (digitalt scrappetreff) i forbindelse med Scrapbookingdagen i mai og Cardmaking Day i oktober.


Marit Pedersen, Norge er redaktør og grunnlegger av The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Marit har arbeidet i medie- og kommunikasjonsbransjen siden 1991, som journalist, redaksjonsmedarbeider, grafisk formgiver og webadministrator. I 2007 startet hun med papirhobby, spesielt kortlaging, og har hatt stor interesse for dette siden. 


Pia Krogh Larsen, Danmark er kreativ redaktør for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Pia arbejder som Finance Manager for en Skandinavisk koncern. Når hun kommer hjem elsker hun at lave kort, samt finde inspiration på nettet. Hun er med på flere Design Teams. 


Gunn Olsen, Norge er skribent for The Paper Crafting. Gunn lager mest kort, men er glad i 3D og bretting. Gunn er takknemlig for erfaringen hun fikk som DT hos Papirplaneten, Hjerteboden og North Star Design. I tillegg var hun med på The Paper Crafting sitt Design team for 2016 og 2017. Til daglig jobber Gunn på kontor. 


Susan Janicula, Danmark er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Susan startede i 2007 med interesse for stempler og maling. Senere udviklede det sig til mixed media og udforskning af nye kreative metoder, som kan bruges i bl.a. grunge og steampunk projekter.


Kirsten Hyde, Norge er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Kirsten begynte med papirhobby i 2005 og er en del av designteamet til Kaisercraft, LDRS creative og Hobbykunst. I tillegg er hun skribent for Ett trykk. Hun har tidligere vært skribent og designer for nettmagasinet StampARTic og har vært med i designteamet for utfordringsbloggene Kort O Mania og Scandinavian Paper Fun.

 


THE PAPER CRAFTING COMMUNITY
Maya Stenshagen
Belinda Hammersdal
Jorunn Langås
Winnie A. Ludvigsen
Marit Landsverk
Linda Iren S. Heskestad
Charlie Johansen
Elisabeth Tveit
Bente-Heidi Mjørnaren
Thordis Døgg
Jorunn Elin Rasmussen
Aine Watters
Inger Marie Osmundsen Lea
Lena Johansen
Anna Lena Nilsson
Heidi Thorsen
Else Damsgaard
Eva Karlsson
Anita Lorentzen
Gurli Nordbo
Anna Fredriksson
Heidi Riber Olesen
Lone Skoglund Hvidsten
Irmelin Bakke
Susanne Pedersen
Marit Jensen

Vil du være med i The Paper Crafting Community?
Les mer om det her: Bli med i The Paper Crafting Community