REDAKSJON

E-post: editor@thepapercrafting.com
The Paper Crafting Community – Facebook-gruppe for redaksjon og bidragsytere.
The Paper Events – Facebookgruppe der det arrangeres cyber crop (digitalt scrappetreff) i forbindelse med Scrapbookingdagen i mai og Cardmaking Day i oktober.


Marit Pedersen, Norge er redaktør og grunnlegger av The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Marit har arbeidet i medie- og kommunikasjonsbransjen siden 1991, som journalist, redaksjonsmedarbeider, grafisk formgiver og webadministrator. I 2007 startet hun med papirhobby, spesielt kortlaging, og har hatt stor interesse for dette siden. 


Pia Krogh Larsen, Danmark er kreativ redaktør for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Pia arbejder som Finance Manager for en Skandinavisk koncern. Når hun kommer hjem elsker hun at lave kort, samt finde inspiration på nettet. Hun er med på flere Design Teams. 


Thordis Døgg, Danmark er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Thordis startede med at lave kort i julen 2013. Hun har været så heldig at hun er blevet spotted af firmaer som Simon Says Stamp, Lawn Fawn og Create A Smile. Thordis er i dag med i Sweet Stampin’ Design Team. 


Susan Janicula, Danmark er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Susan startede i 2007 med interesse for stempler og maling. Senere udviklede det sig til mixed media og udforskning af nye kreative metoder, som kan bruges i bl.a. grunge og steampunk projekter.


Lena Johansen, Norge er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Lena begynte med papirhobby i 2010, og er en del av designteamet til Nordsalten hobbyklubb og Kaboks. Har tidligere vært i designteamet til svenske ScrappaLoss, Barnemix og scrapping.no. 


Bente-Heidi Mjørnaren, Norge er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Bente-Heidi startet med å lage kort og fotoalbum i 2015. Hun er glad i å lage kort, Project life-sider, litt layouter og Mixed Media. Hun er glad for å få være med på Designteamet til Scrappiness og Project Life Norge. Til daglig jobber hun med markedsføring.


Kirsten Hyde, Norge er skribent for The Paper Crafting, Scandinavian Edition. Kirsten begynte med papirhobby i 2005 og er en del av designteamet til Kaisercraft, LDRS creative og Hobbykunst. I tillegg er hun skribent for Ett trykk. Hun har tidligere vært skribent og designer for nettmagasinet StampARTic og har vært med i designteamet for utfordringsbloggene Kort O Mania og Scandinavian Paper Fun.


GJESTEDESIGNERE 2017
Ria-K. Mølgaard, Danmark – Gjestedesigner
Gunn Olsen, Norge – Gjestedesigner
Rikke Schmidt, Danmark – Gjestedesigner
Melina Dahl, Sverige – Gjestedesigner
Jytte G. Jensen, Danmark – Gjestedesigner
Marie Johansson, Sverige – Gjestedesigner


THE PAPER CRAFTING COMMUNITY
Maya Stenshagen
Jorunn Langås
Winnie A. Ludvigsen
Marit Landsverk
Linda Iren S. Heskestad
Charlie Johansen
Elisabeth Tveit
Inger Marie Osmundsen Lea
Anita Lorentzen
Gurli Nordbo
Anna Fredriksson
Heidi Riber Olesen
Lone Skoglund Hvidsten
Irmelin Bakke
Susanne Pedersen
Marit Jensen

Vil du være med i The Paper Crafting Community?
Les mer om det her: Bli med i The Paper Crafting Community