UT I VERDEN: SANDRA FRA ITALIA

0 364

20140726_151530
Sandra fra Italia er en av de europeiske Copics-instruktørene og når man ser hennes fantastiske fargelegging forstår man godt hvorfor hun ble valgt ut til å representere Copics. På bloggen Scrap with Sandra viser hun fram hvordan hun går fram når hun fargelegger. Sandra er også glad i scrapbooking og å reise, og nederst i denne artikkelen ser du deler av et flott album Sandra har laget fra en reise i New York. 

SandraHva heter du og hvor er du bosatt?
Mitt navn er Sandra og jeg bor i Italia.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Nå for tiden lager jeg mest kort (og fargelegger med Copics). Men jeg er også veldig glad i scrapbooking, lage layouts og hjemmeinnredning.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har holdt på med papirhobby siden 2011 da jeg startet min blogg:
Scrap with Sandra
Men jeg kom i gang på ordentlig i løpet av det siste året etter at jeg ble Copics-instruktør i Europa.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Først og fremst inspireres jeg av farger og jeg henter mye inspirasjon derfra. Jeg studerer karakteren i motivet jeg velger og jeg studerer situasjonen karakteren befinner seg i. Er det et barn eller en voksen? Er karakteren sexy, søt eller delikat? Er det sommer med strandliv? Eller er det vinter og snø? Når jeg er ferdig å studere forsøker jeg å finne ut hvilke farger som passer best til situasjonen. Jeg tenker også på hvilke mønsterpapir jeg har og vil bruke på kortet. Tilslutt starter jeg med fargeleggingen.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Alle dager! Når vi har lunsj på jobben spiser jeg en yoghurt (veldig, veldig fort) og så finner jeg mine elskede Copics og fargelegger!

DSCF3223

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA