NORDSTJERNEN: SANNE FRA DANMARK

1 715

Gaveæske med Toffifee

Sanne fra Danmark har alltid vært glad i håndarbeid av forskjellig slag. Hun strikket sin første genser allerede som tiåring og siden har det blitt utallige strikkede, heklede og sydde prosjekter. Sanne startet såvidt med kortlaging i 1997, men ble ordentlig bitt av basillen for to år siden. I dag kan du bli nærmere kjent med Sanne og hennes flotte papirprosjekter.

Sanne HeinMit navn
Jeg hedder Sanne Hein Nielsen, er 53 år. Gift med min skønne Jensemand, som jeg skal fejre sølvbryllup med til oktober. Jeg har to voksne børn samt to skønne børnebørn.

Jeg bor
Jeg bor i Store Heddinge på Stevns, hvor jeg elsker den omkringliggende natur. Jeg har boet der siden 1983, så kan vel snart betragtes som en ægte Stevnsbo.

Min blog
http://scrappesanne.dk/

Min papirhobby
Min interesse for papirhobby spænder vidt. For det meste laver jeg kort og gerne til alle anledninger. Har også lavet et par scrapbøger, invitationer, bordkort, eksplosionskort, gaveæsker og en enkelt flaskeskjuler, er det også blevet til.

Hvornår jeg startede med papirhobby og hvorfor
Jeg har altid elsket at lave håndarbejde. Det giver mig en indre ro og jeg er, og har altid været glad for min kreative side.

Jeg var kun 10 år, da jeg strikkede min første sweater og siden er det blevet til et utal af strikkede, hæklede og syede ting. Og meget meget andet.

Da min søn skulle konfirmeres i 1997, begyndte jeg så småt at interesserer mig for arbejdet med papir og saks. Kortene jeg lavede dengang var dog mest digitale, men jeg lavede en del bordpynt i karton og papir, hvormed min interesse blev vakt.

Det er først for to år siden, jeg for alvor kom i gang med at lave kort i min nuværende genre. Kan huske, jeg tilfældigt faldt over et kort, som det viste sig, var lavet med dies og stansemaskine, hvilket jeg i øvrigt ikke kendte spor til, på daværende tidspunkt. Jeg blev dybt forelsket og fascineret. Ved hjælp af google fandt jeg ud af, hvilke ting jeg behøvede og så gik det stærkt med at bruge penge. Har efterfølgende investeret i 2 styks stansemaskiner, et hav af dies samt embossingfolders, plus alt det andet, der hører sig til.

Eksplosionskort
Eksplosionskort, som jeg lavede til min datter, da hun fyldte 25 år i april.

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. dorte skriver

    fantastisk flotte ting du laver

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA