Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

SANNES VÅRKORT

DSC02191

Våren er kommet og i dag viser vi fram Sannes nydelige vårkort i “Nordlyset”. Sanne har brukt motiv fra Mo Manning som hun har fargelagt med fargeblyanter på kraftkartong, et vellykket valg som passer motivene svært godt.

När jag tröttnade på att sy/quilta och maskinbrodera så gick jag en kort/stämpel-kurs i slutet av 2007 och sen dess har det blivit en hel del kort och dylikt! Allt går i perioder och jag hittar hela tiden nya saker som inspirerar, framförallt på nätet.

DSC02191 (2)Den senaste tiden har jag blivit mycket inspirerad av Mo Manning´s otroligt charmiga digi-stämplar! En stor fördel med digitala stämplar är att man kan ändra storlek på dem och spegelvända dem t ex. Stämpeln på detta kort heter ”Spring fairy Aleta”. Jag tyckte den passade perfekt nu när man känner att våren äntligen börjar komma! Och jag har alltid älskat maskrosor!

Jag har skrivit ut stämpeln på kraft-cardstock och färglagt med färgpennor, som tex Derwent, Faber-Castell och liknande. Blad-rankorna är en die från Magnolia ”Heart swirl” och fjärilen är dies från Cheery Lynn ”Small exotic butterflies #1 w/Angel wings”. Har även använt glitter-pennan ”Wink of Stella” i clear och ”Liquid pearls” i white opal.

Nedenfor ser du et annet herlig vårkort Sanne har laget, også dette med motiv fra Mo Manning. The Paper Crafting takker Sanne for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte vårkort i magasinet, og dersom du vil se mer av det Sanne lager kan du besøke bloggen hennes her: Sannes scraphörna

DSC02121

Foto: Sanne
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...