Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

SCD 2015: MITT FAVORITT-PROSJEKT

Først og fremst ønsker vi å gratulere dere alle med Scrapbookingdagen! Takk til de som har sendt inn bidrag til online-galleriet “Mitt favoritt-prosjekt”. Vi mottok en flott samling med bilder av papirprosjekter laget rundt omkring i Skandinavia. Vi har en overraskelse til en av de som sendte inn sitt favoritt-prosjekt.

Blant de som sendte inn bilder av sine favorittprosjekt har vi trukket ut en som får et gavekort på 200 kroner sponset av

toplogo

Webshopen för dig med ett hjärta för scrapbooking och som gärna vill smitta av det på andra! En liten butik i Mörrum öppnade sina 10m2 lilla butiksyta i maj 2009, 2010 startade vi upp webshopen i liten skala. En liten butik är en hobby som jag ägnar all min lediga tid till… En liten butik sätter dig som vardagskonstnär i fokus med färg, masker och mist. Dekorationer, stämplar och material till Pocket Scrapbooking, Sn@p, ATC är också en passion. Vår ambition är att ge alla kunder den toppservice som de förtjänar. Om du upplever annat vill vi gärna veta det men låt oss också gärna få veta när du är nöjd!  Har vi inte varan du önskar, säg bara till så försöker vi få hem den till ett rimlig pris.

Vinneren ble:

Marianne Johansson

Vi ønsker å gjøre lansering av online-galleri til en fast tradisjon to ganger hvert år i The Paper Crafting. På Scrapbookingdagen (SCD) i mai ordner vi et galleri med favoritt-prosjekter og på World Cardmaking Day (WCMD) i oktober et galleri med favoritt-kort. Både prosjekter og kort kan være tidligere publiserte.

Her finner du årets SCD-galleri med favoritt-prosjekter laget og valgt ut av de skandinaviske papirkunstnerne:
“Mitt favorittprosjekt”

2 Comments

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...