SCD 2015: VINN GAVEKORT TIL 750 NOK TIL DEG OG EN VENN!

0 907

I samarbeid med kaBoks gir vi bort to gavekort til en verdi av 750 norske kroner. Alle som bor i Danmark, Norge eller Sverige kan delta i trekningen. For å ha sjanse til å vinne gavekortene må du gjøre følgende: 

Del bildet nedenfor på din blogg, på sosiale nettverk og forum du bruker (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest osv.) Du får et lodd for hvert sted du deler bildet. Du oppgir antallet lodd du har i en kommentar på innlegget om konkurransen på The Paper Craftings side på Facebook. Der tagger du også en eller flere venner du ønsker skal vinne gavekortet sammen med deg. Dersom du vinner trekker vi ut en av vennene du har tagget i din kommentar. Dere vinner begge et gavekort til en verdi av 750 norske kroner sponset av kaBoks.
Siste frist for å delta er ved midnatt 1. mai.

SCD KABOKS

Hvem som vinner gavekortene kunngjøres i The Paper Crafting på Scrapbookingdagen lørdag 2. mai.

Gavekortene kan brukes hos kaBoks:
kaBoks er en norsk produsent av scrappeprodukter til det norske, svenske og danske markedet. Vi spesialiserer oss på dies med fantastisk kvalitet, produsert i USA. I den nye nettbutikken vår har vi også flotte stempler og ark. I nettbutikken finner du alle våre produkter, men vi har også flere forhandlere over hele Norge og i Danmark.
For øyeblikket har vi et spennede lotteri gående, der en heldig vinner kan få happymail fra kaBoks resten av året. Premien er alle våre nye produkter, rett i postkassa, resten av året! (Lotteriet er åpent til 17.05.2015).

Illustrasjonsbilde: Siri Fjørtoft, kaBoks
Grafisk utforming: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA