SCRAPBOOKINGDAG 3. MAI: VI GIR BORT ANNONSEPLASS I EN HEL MÅNED!

2 663

INSD-WEBANNONSE

I forbindelse med den internasjonale scrapbookingdagen lørdag 3. mai gir vi bort annonseplass til en butikk, produsent, messe, treff, utfordringsblogg, kurs, forum eller lignende i høyre sidefelt i The Paper Crafting. Annonsen står i en måned fra den publiseres, hvilken måned er valgfritt, men den skal publiseres i løpet av 2014. De som har sponset gave i forbindelse med den internasjonale scrapbookingdagen er automatisk med i trekningen og trenger ikke følge reglene nedenfor. Dersom du vil sponse gave ber vi om at du sender e-post til: editor@thepapercrafting.com så snart som mulig. 

Annonsen skal være for et foretak, arrangement eller gruppeblogg (ikke private blogger), være relevant for de som holder på med papirhobby og ha dansk, norsk eller svensk tilhørighet. Den skal leveres til oss klar for publisering (e-post: editor@thepapercrafting.com) og være et banner eller maksimalt 300×250 piksler.

For å ha mulighet til å få gratis annonseplass i en måned ber vi om at du deler følgende innlegg med bilde på foretakets/gruppens blogg eller Facebook-side og legger igjen en kommentar nedenfor: 


The Paper Crafting er et gratis online magasin om papirhobby i Danmark, Norge og Sverige og publiserer nye inspirerende artikler hver dag. I magasinet finner du oversikt over tema for utfordringsblogger, aktuelle utlysninger, nyheter og arrangementer. I tillegg har The Paper Crafting onlinekurs, kart over butikker, bloggfeed og oversikter over papirbloggere i Danmark, Norge og Sverige. I magasinets Papirkalender finner du oversikt over kommende arrangementer og i Nettportalen finner du nyttige linker om papirhobby.

Web


Det trekkes en vinner blant de som har delt teksten og bildet og kommentert nedenfor innen midnatt fredag 2. mai og vinneren kunngjøres i The Paper Crafting på den internasjonale scrapbookingdagen lørdag 3. mai.

Lykke til!

Illustrasjon: Marit Pedersen
The Paper Crafting

2 kommentarer
  1. Maryann skriver

    Det må da vist være en kanon præmie for enhver butik eller forening her ikke? Delt på Facebook.

  2. Karina Beck skriver

    Flot præmie. Jeg har delt på facebook

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA