SELGE KORT I THE PAPER SHOP?

2 2,723

The Paper Crafting er Skandinavias største nettmagasin for papirhobby og vi publiserer nye artikler om papirhobby hver eneste dag. Høsten 2018 åpner vi for at private designere fra Danmark, Norge og Sverige skal kunne selge sine kort og andre papirprosjekter via The Paper Craftings webside “The Paper Shop“. 

The Paper Shop er foreløpig et prøveprosjekt fram til 1. januar 2019 hvor vi ønsker å kartlegge behovet for en felles plattform hvor skandinaviske kortlagere og designere kan selge sine kort og prosjekter. Det vi ønsker å oppnå er å øke interessen både for papirhobbyen, men også blant kunder som kan være interesserte i å kjøpe håndlagde kort og prosjekter. Vi håper at en felles side hvor man kan se mange flotte håndlagde kort og papirprosjekter vil gjøre at flere kunder vil få opp øynene for slike produkter.

 

Siden dette er et prøveprosjekt fra 1. oktober 2018 fram til 1. januar 2019 vil alle som bestiller plass og sender inn bilder av kortene/prosjektene få stille ut tre kort/prosjekter i de første tre månedene (oktober, november og desember) uten kostnader. I løpet av desember vil vi foreta en evaluering før vi bestemmer oss for om prosjektet skal videreføres i 2019.

Så dersom du allerede selger kort og papirprosjekter, eller har lyst å begynne, er dette en gyllen mulighet til å få et nytt sted å stille ut prosjektene eller til å gå i gang. Alt du trenger å gjøre er å sende oss opplysninger om, og bilder av, ditt kort/prosjekt og vi sørger for å stille det ut i The Paper Shop. Dersom noen ønsker å kjøpe ditt kort vil du få e-post direkte fra kunden. 

Du kan lese mer om hvilke opplysninger og bilder vi trenger samt mer informasjon om prosjektet her:
Selge kort i The Paper Shop
Her ser du vår test-side i The Paper Shop (prosjektene som vises fram her er ikke til salgs): The Paper Shop

2 kommentarer
  1. karen marie hansen skriver

    mega godt initiativ! Jeg har desværre ikke rigtig tid til at være kreativ for tiden, da amning og kortlavning er svært at kombinere 🙂

  2. Marianne Sundberg skriver

    Ett Fantastiskt fint erbjudande för oss kort tillverkare 👍
    Jag kommer att använda mig av den här tjänsten.
    Tack till redaktionen som erbjuder denna fina service !

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More