SEMIFINALE 2 – NORGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

0 1,163

Da er vi klare for den andre semifinalen i “Årets skandinaviske scrapper 2016”. I denne semifinalen er det de fire norske scrapperne som fikk flest nominasjoner til tittelen “Årets skandinaviske scrapper 2016” som skal konkurrere om finaleplassen. I finalen vil den norske finalisten møte finalistene fra de danske og svenske semifinalene. Du kan stemme i den norske semifinalen fra 6. mars til 19. mars kl. 23.59. Presentasjonene er fordelt på fire sider og du finner avstemmingsskjema på side 5. Vi ønsker alle våre fire norske semifinalister lykke til!

Silje Kristin Aunan, Norge

Semifinalist 1, Norge: Silje Kristin Aunan

Den første semifinalisten fra Norge heter Silje Kristin Aunan og bor på Inndyr i Gildeskål kommune. Silje er glad i å bruke tid ute i naturen, gjerne med kamera og hun tar bilder av solens farger, fjell og noen ganger en selfie eller to. Hun har ofte med seg selskap i form av to- eller firbeinte venner på turene sine. Ellers så er Silje glad i å spille volleyball, både på grunn av utfordringene spillet gir og på grunn av samhørigheten i laget. Hun er også glad i å bake, lese og utfordre seg selv og ta sjanser. Silje forteller også at hun kan være pratsom, sta og nyskjerrig. 

Silje startet med papirhobby høsten 2013. Hun hadde da blitt med en venninne inn på en liten koselig hobbybutikk i Bodø. Da Silje kom inn døren der var det som om et nytt univers åpnet seg for henne. Farger, blomster, stempler og dekorasjoner i lange baner. Noen dager senere ble det første skjærebrettet kjøpt inn sammen med mønsterark fra Maja Design, kartong fra Bazzill og blomster fra Papirdesign. Silje er glad i å lage 3D-prosjekter, dekorere og lage bokser, CAS-kort og kort med flere lag. Hun liker å gjenbruke ting og mange av boksene hun bruker har hatt et tidligere liv som emballasje til mobiler, solbriller og andre duppeditter. I tillegg liker Silje å lage CAS- (clean and simple) og maskuline prosjekter. Mye av det hun lager blir gitt bort i gave da hun liker å glede andre. 

Silje forteller at detaljene på det hun lager er svært viktig, om de er enkle eller det å dekorere alle sidene på en boks, er detaljene alfa og omega for henne. Detaljene tilfører det lille ekstra i uavhengig av hvilket papirprosjekt man lager, og er med på å løfte det som er vanlig til å bli mer unikt. Silje kan ofte finne inspirasjon på shoppingrunder, enten det er hos Søstrene Grene eller på et loppemarked. Hun vil også anbefale at man blir med i ulike Design Teams fordi det gir erfaringer som er både utfordrende og utviklende for en papirkunstner. Silje har alltid hatt den innstillingen som at man må utforske mulighetene som ligger i papiret som medium. Det er kun papir og man kan utforme det akkurat slik man ønsker. 

Rustikt med mange flotte detaljer.
Nydelige kofferter i babyblått laget av Silje.
“Velkommen til verden” – et nydelig prosjekt i sarte pastellfarger laget av Silje.

Du kan se mer av det Silje lager på hennes blogg som du finner her:
Mitt Lille Papirverksted

Pinterest: Silje Aunan

Du finner semifinalist nr. 2 på neste side.

Foto: Silje Kristin Aunan
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA