SEMIFINALE 3 – SVERIGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

0 1,056
Sari Hänninen, Sverige.

Semifinalist 2, Sverige: Sari Hänninen

Vår andre semifinalist er Sari Hänninen fra Gøteborg. Sari har holdt på med papirhobby i rundt tolv år og er veldig glad i å teste ut nye teknikker og metoder innen pairhobby. Sari lager alt fra enkle kort til prosjekter i Steam Punk eller Mixed Media-stil. Sari liker også godt å teste ut nye stemplingsteknikker som collagestempling og det å lage egne bakgrunner. 

Sari er en person som liker å ha noe å henge fingrene i og etter å ha holdt kveldskurs i 12 år ønsket hun å finne noe som kunne forene hennes forkjærlighet for kunst, det å skrive og det å fotografere. Det fant Sari i scrapbookingen i 2005-06 – det var en måte å ta vare på gamle minner og være kreativ i prosessen. Det startet med to stempler – et av en elefant og et annet av en edderkopp og senere har samlingen vokst til å omfatte omtrent halve huset, forteller Sari. 

Sari blir ofte inspirert av andre papirkunstnere og hun forsøker å holde på med hobbyen minst en gang i uken. I tillegg til å være kreativ selv er Sari også flink til å inspirere andre, gjennom blant annet flere Facebook-grupper, til å holde på med hobbyen. 

Collagestempling med fargetema.
“Shine” – Mixed Media-bilde i petroleumblått laget av Sari.
Eksperimentering med materiell, farger og dekorasjoner. Et bilde med maritimt tema laget av Sari.

Du kan se mer av det Sari lager på hennes blogg som du finner her:
The Norsu Girl
You Tube: Sari Hänninen

Du finner semifinalist nr. 3 på neste side.

Foto: Sari Hänninen
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA