SEMIFINALE 3 – SVERIGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

0 1,057
Cecilia Gunnarsson, Sverige.

Semifinalist 4, Sverige: Cecilia Gunnarsson

Cecilia Gunnarsson (Cicci with the Pen) er vår fjerde semifinalist. Cecilia er 42 år gammel og hun bor i Sverige sammen med sin mann, to sønner og sin hund. Cecilia arbeider som gitarlærer på en kulturskole og hun elsker jobben sin. Cecilias far var kunster og Cecilia forteller at det var magisk å se han arbeide med et maleri. Faren oppmuntret alltid sine døtre til å tegne/male noe og Cecilia minnes at hun kunne bruke timesvis på tegning og maling som liten. Interessen for å skape noe og være kreativ har alltid vært der, forteller Cecilia. 

Cecilia begynte først med scrapping rundt 2002, men siden hennes eldste sønn ennå var liten da hadde hun ikke riktig tid til å fortsette. Gjennom årene ble det noen få kreasjoner uten at det helt tok løs den gangen. Men, for tre år siden oppdaget Cecilia Copics og ble helt betatt. Siden den gang har Cecilia fargelagt noe nesten hver dag. Cecilia elsker Copic Markers – de er så lette å ha med seg og bruke overalt, som foreksempel i sofaen mens resten av familien ser på TV. Siden man ofte føler at man har for lite tid til hobbyen er det så fint at man kan fargelegge litt hver kveld. Cecilia innrømmer gjerne at hun er avhengig av fargeleggingen. 

Cecilia finner inspirasjon hos andre papirkunstnere, fra musikk og i naturen. Hun elsker å lage egne bakgrunner til motivene, men sier at hun synes det er vanskelig å si at hun har en egen stil. Hun har vært teamleder for “Crafters Through the Craft Room Door” i snart to år og hun er også med i Designteamet til Crafts and Me. Tidligere var Cecilia med i Designteamet for Scrappers Delight. 

Eventyrpreget kort med flott motiv og en utrolig fargelegging.
I arktiske strøk – kort med søtt motiv, passende tekst og en fantastisk vinterscene laget av Cecilia.
Rocka motiv med passende bakgrunn og dekorasjoner på dette kortet.
Du kan se mer av det Cecilia lager på hennes blogg som du finner her:
Cicci With the Pen
 

Du finner avstemmingsskjema på neste side.

Foto: Cecilia Gunnarsson
Publisert med tillatelse 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA