SKETCH-INSPIRATION TIL DIT NÆSTE KORT?

0 980

Nogle gange er det super dejligt at få lidt inspiration til et kort via en sketch. Og her er en mulighed for at få masser af inspiration til dit næste kort. My Favorite Things har netop samlet alle deres kort sketches tilbage fra 2011 og til nu. Det er jo en mulighed, man virkelig kan bruge til noget! My Favorite Things kort sketches kan blandt andet bruges til Shabby Chic kort og nogle sketches endda til CAS kort.

Hvis du er blevet nysgerrig eller bare står og desperat mangler inspiration til dit næste kort, så kig med her hos My Favorite Things: mftstamps.com/blog/stamp-and-win-with-this-weeks-card-sketch-166/

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg blev selv så inspireret, at jeg lige måtte lave et kort efter den seneste sketch #166 i 2014.

My Favorite Things har gjort det muligt for dig at downloade alle deres kort sketches for 2011, 2012, 2013 og de nyeste fra 2014. Hvor lækkert er det lige!! Jeg skal i hvert fald ind og kigge nærmere på disse sketches!

My Favorite Things er et amerikansk familie foretagende, som producerer kvalitets stempler og dies. Deres produkter føres hos mange scrap-butikker i hele skandinavien, så det er meget muligt at du allerede har et stempel sæt eller nogle dies fra dem i dit stash. Derudover har My Favorite Things også en blog med masser af inspiration og udfordringer, som I kan se her: http://www.mftstamps.com/blog/.

Jeg er ikke blevet bedt om at promovere dette brand, hvorfor dette indlæg kun afspejler mine personlige holdninger. Jeg er blot en meget glad og tilfreds bruger af deres stempler, dies og blog.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA