SKISSER TIL KORTLAGING

0 374

I dag har vi lyst å fortelle om noe av det vår nettportal kan by på. Vi har samlet nesten 4.000 linker ut fra The Paper Crafting, og noen av disse er linker til flotte skisser til kortlaging. Pia lagde for kort tid siden et nydelig kort utfra en skisse hun fant på “My Favorite Things”, og vi har link til deres side samt til femten andre sider med kortskisser.

Blant annet har vi link til Din hobbys flotte gjennomgang av hvordan skisser kan løses. På Din hobby beskrives en skisse slik: “En skisse er en tegning av elementer, og den er et hjelpemiddel til hvor du plasserer bilde, tekst og pynt på din layout. Skissene må ikke følges slavisk, men det bør allikevel være forholdsvis enkelt å se at layouten er basert på den skissen du har valgt… Skissene illustrerer bare hvor bildene, tittelen og teksten skal stå” (Din hobby).

En skisse kan være et veldig godt hjelpemiddel, spesielt hvis man mangler litt inspirasjon til å komme i gang eller hvis man føler at man har satt seg litt fast i et design/mønster når det gjelder oppsett på kortene. Skisser kan også være flott å bruke dersom man er ny i hobbyen og trenger litt hjelp for å komme i gang.

Du finner vår linkesamling over kortskisser her.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA