SKOLESTART – INSPIRATION FRA GD2016 TEAMET

0 764

Sommerferien er snart ved at være slut og skolerne slår snart dørrene op. Der er de helt små, som skal starte i skolen for første gang. Der er de større børn og unge, som nu skal videre med anden skole og uddannelse. Lige meget hvilken alder man har, så vil der sikkert være masser af sommerfugle i maven. En helt ny verden står og venter på at de kommer i gang med bøgerne. Og en dejlig kærlig hilsen kan gøre underværker!

Vores Gjestedesign team har kreeret lidt lækker inspiration til dem af Jer, som måske vil lave jeres egen lille “God Skolestart” hilsen. Som altid spænder inspirationen bredt fra vores GD2016 team, så hvad enten du er til tags, kort eller brette teknikker, så er der noget for alle.

GD2016 teamie Susan Janicula – vores grunge & steampunk inspirator:

School GD2016 Susan #02

Det er meget sjældent, at jeg bruger designpapir, men jeg holder meget af ABC Primer, det er lige min grunge stil.

School GD2016 Susan #01Materialer: Graphic 45 papir og chipboard, studio 490 script stamp, statementstickers fra Prima, embossing folder typewriter, Distress ink, jutesnor, knap,nål, gaze og #8 tag.

GD2016 teamie Gunn – vores Brettekort & Eske inspirator:

School GD2016 Gunn #02Min søte niese skal starte på skolen til høsten. Jeg hadde henne i tankene, da jeg laget denne sekken. Favorittfargen er blå – derfor dette fargevalget. Sekken er laget ut av en hvit papirpose. Jeg har klippet av litt på høyden og limt en bazzill bit i bunnen slik at den står stødig.

School GD2016 Gunn #01

Dies & Stempler: Kort og Godt – Alfabet dies.

GD2016 team koordinator Pia – Clean & Simple Cardmaker:

School GD2016 Pia #02

Jeg ønskede at afspejle, hvordan man i de små klasser skal lære alfabetet, samt lære at skrive pænt og sirligt i hånden. Jeg har brugt en cirkel die til at lave mit vindue i kortfronten. Teksten har jeg selv sammensat ved brug af et alfabet stempelsæt fra Lawn Fawn.

School GD2016 Pia #01

Dies & Stempler: Simon Says Stamp «Stitched Circles», Clearly Besotted Stamps «An Apple A Day» stempelsæt & die + «Mini Basic Banners» stempelsæt & die + «Just a Note» stempel, Lawn Fawn «Harold’s ABC’s» alfabetstempel.

GD2016 har tidligere i år lavet en lignende inspirations artikel. Da var temaet “Far’s Dag”, så der er masser af maskulin inspiration!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA