SOMMERDIS I BYEN

1 394

Det har været meget regn her i København i juli måned. Jeg har prøvet at gengive denne diset stemning på min journalside.

Jeg startede med at fordele hvid gesso med min spartel på kraftpapiret. I forvejen har jeg lavet en bunke silkepapir med akryl farver på min gelli plate.

Jeg river de færdige silkepapirer i vilkårlige stykker og limer dem på mit kraftpapir, som vist på billedet yderst til højre.

Her er lidt detaljer.

 

Jeg har tit udskudt at bruge min gelli plate da der er mange ting der skal være fremme, men denne gang synes jeg at det gik som en leg, jeg droppede ekstra vand, underlag og jeg havde en bog som jeg brugte til overskydende farve der sad på min brayer.

 • Type projekt: Journal side
 • Anledning: Københavnerstemning
 • Stilart: Grunge, Mixed Media
 • Teknikker brugt: Brayer og Gelli plate
 • Hovedfarve: Grøn
 • Medium: Decoupage glue mat og alm. lim fra Panduro
 • Udstyr som er brugt: Dylusion journal bog, Gelli Plate, Brayer, Akryl farver fra Golden og Liquitex, Dina Wakley Scribble sticks, Stempler fra Tiger, Bo Bunny og Prima, Stencil fra Tim Holtz og Prima, Archival ink jet black, Silkepapir og Kraftpapir fra Seawhite of Brighton

Jeg håber at du er blevet inspireret til at arbejde med din gelli plate. Tak for at du læste min artikel og du må få en rigtig god dag. Kram, Susan

1 kommentar
 1. Karin skriver

  Looks great!
  Groetjes Karin

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA