Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

SPONSOR AV JULEKALENDER: NELLIE SNELLEN

Vi er svært glade for at så mange deltar på vår aller første julekalender, og vi er takknemlige for at vi har så flotte sponsorer med på laget. En av sponsorene i årets julekalender er Nellie Snellen.

Nellie Snellen er en suksessfull og velkjent hobbydesigner fra Nederland. Hun utvikler og designer en rekke hobbyteknikker og produkter for kortlaging og scrapbooking.

Noen av produktene som er utviklet av Nellie er Floral Punches, Multi Frame Dies, Bracelet Border Dies, Interlace Border Dies, Folding Dies, Stained Glass Dies, Filling Dies Picture Embossing Folder, Border Embossing folders, etc. Nellie designer også nydelige serier clear stamps, for eksempel My cat’s world, Snowmen, Precision stamps, Flowers, Dada’s, Christmas Birdy og Sweet Elin. Vintage Sheets fra Nellie Snellen er svært populære i likhet med Background sheets.

NSannonse

Som forfatter har Nellie skrevet en lang rekke hobbybøker og hun har også et eget magasin kalt “Nellie’s”. Magasinet publiseres fire ganger per år og der viser hun kort laget med bruk av alle hennes nye teknikker!

 I 2004 startet Nellie og hennes ektemann Ben et handelselskap kalt Nellie’s Choice bv. Nellie’s Choice produserer og distribuerer produkter over hele verden.

I julekalenderen har du hatt sjansen til å vinne flotte dies fra Nellie Snellen og nedenfor ser du noen eksempler på hvordan dies av denne typen kan brukes på kort og andre papirprosjekter.

image jannie bloemenstempel 01 jannie cmk 03 jannie hanger

Foto: Nellie Snellen
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...