Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

STAFFELIKORT TIL MOR

Av Synnøve Bjelland

Idag viser jeg et staffeli-kort til morsdagen. Fikk hjem de lekre arka til Pion design og måtte jo selvsagt prøve de ut 🙂 De er jo sååå nydelige at det er vanskelig å klippe i de… Kortet ble veldig søtt og nostalgisk – akkurat som jeg liker det.. Blomster og blonder og perler, DET er fint, det 🙂 Så her kommer bilder av kortet mitt – håper du liker det 🙂

morsdag etc 074

morsdag etc 075

morsdag etc 080

morsdag etc 081

morsdag etc 087

morsdag etc 090

Da vil jeg ønske alle mammer/mødre der ute en fantastisk morsdag! Husk at du er gull verd!

Klem fra Synnøve

Foto: Synnøve Bjelland
The Paper Crafting

One Response

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...