STEAMPUNK: LET IT GO

0 977

GD2016 Susan JaniculaHej gode Paper Crafting læsere, Susan her fra GD teamet, med mit nye steampunk ophæng. Min inspiration er efteråret, den snart faldende sne og kulde. Jeg vil hylde Moder Jord og årstiderne her i Skandinavien, der kommer uanset hvad der sker ude i verden.

Type prosjekt: Bilde
Anledning: Generell
Stilart: Mixed Media
Teknikker brukt: Maling, stempling

GD2016 Susan #6_01

Jeg startede med af male med sort akryl maling som bund på min canvas plade, derefter kom jeg 2 forskellige paste på, crackle og grit paste. Da det var tørt fik pasten farve med grønlig og hvid farve. Jeg gned sort maling ned i sprækkerne og tørrede efter med en våd babyserviet. Også de faldende efterårsblade har fået et tykt lag paste igennem stencilen påført med en spartel. Derefter blev bladene malet i efterårsfarver.GD2016 Susan #6_02

Det er en gammel smykkeæske jeg har brugt som ramme og som var sort i forvejen. Jeg monterede et stykke af en bogside og et foto som var klippet til og som jeg havde distresset. Bag på æsken limede jeg bølgepap og gear som havde fået rustfarver.

Jeg har lavet 2 huller til mit ophæng, limet 2 spændskiver fast og igennem hullerne sat snoet wire. Spændskiver og wire er rustet i en eddike – salt opløsning.

GD2016 Susan #6_04

Her er der lidt detaljer af gear, bølgepap og ramme.

GD2016 Susan #6_05

Jeg har brugt:

 • Sort Galeria Akryl farve
 • DreamWeaver Crackle paste
 • Tim Holtz  distress Grit paste og layering mini stencil set 22
 • DecoArt media Antiquing Cream Patina Green
 • DecoArt media Fluid Acrylic Translucent White
 • Alfa Stamps foto
 • Distress ink gathered twigs
 • Prima Rust effect
 • Gear fra Polen
 • Finnabair stamp – Never To Late
 • Fra bunken gammel bogside, gammel smykkeæske, bølgepap, spændskiver og wire

GD2016 Susan #6_06

Jeg håber at du kunne lide mit ophæng, jeg synes det var sjovt at lave.

Du ønskes forsat en god dag,

Knus, Susan aka Klistersøster

Susan er en del af vores GD2016 gjestedesigner team, som vores Grunge & Steampunk Inspirator. Hun kan dog meget, meget mere end det. Nedenfor kan du se hendes tidligere GD2016 projekter her i magasinet:

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA