STEMPLER TIL SÅ MEGET MERE…

0 705

Jeg virkelig elsker når jeg kan bruge mine stempler til så meget mere, end bare på kort. Og det er så mange firmaer som, har de sødeste billeder og motiver, til dekoration til hjemmet eller på børneværelset.

Har I nogensinde prøvet at blive inviteret til en 1 års fødselsdag, og der er ingen ønskeseddel? Det er jeg blevet, og den bette dreng har ALT. Så meget legetøj og tøj, at det er ingen ønsker om noget som helst. Så jeg tænkte, hvad kan jeg dog finde på?

Det blev så til, at jeg lavede et lille billede til hans børneværelse med mine stempler fra Mama Elephant. En af mine gode venner, lavede den smukke ramme til mig, udefra mål.

Materialer:

  • Up and Away fra Mama Elephant
  • Balloon At Cetera fra Mama Elephant
  • The Big, The Bold and Happy fra Winnie & Walter
  • Happy die fra Mama Elephant
  • Up and Away fra Mama Elephant Creative Cuts
  • Stitched Border 2 fra Pretty Pink Posh
  • Primacolor Farveblyanter
  • Sværte: Versafine Onyx Black, Sea Glass, Orchid og Mimosa fra Avery Elle, Tumble Glass og Salty Ocean fra Distress Inks

Til at starte med stemplede jeg den lille fyr og maskede den med post-it tape. Jeg lavede skyerne med dien fra Pretty Pink Posh på et stykke gammelt papir jeg havde liggende, og tog Tumble Glass og Salty Ocean sværtene og kom dem forsigtigt på papiret, så jeg fik det ønskede sky effekt. Jeg stemplede ballongerne 2 gange på billedet og 2 gange på hvidt papir som jeg farvede og klippede ud. Jeg kom 3D tape bag på til at give ballongerne som højde. Til sidst stemplede jeg navnet på fødselsdagsbarnet og kom det i denne smukke ramme.

TDØ_Billede 1

Og her er et nærbillede

TDØ_Billede 2

Og selvfølgelig skal der et kort med til pakken.

TDØ_Kort

Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration til at bruge jeres stempler som dekorative ting til hjemmet. Tak fordi I kiggede med og hav en dejlig dag og Rigtig god påske til jer alle!

Foto: Thordis Døgg
The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA