NORDSTJERNEN: STEPHANIE FRA SVERIGE

0 434

DSC05352

“Det finns inget rätt eller fel då man skapar. Det ska alltid vara kul för är det inte det blir det mest som en boja runt foten,” sier Stephi og hun har helt rett. I sommer har vi hatt en hit i Norge som heter “Styggen på ryggen” – en sang om den indre stemmen som sier at du ikke er bra nok. Men, i papirhobbyen handler det ikke om bøyen rundt foten eller han som sitter på ryggen – det handler om dine skapende hender og gleden du får av det å lage noe du (og andre) setter pris på. Den gleden kan ingen ta fra deg – og vi ser den tydelig i Stephis nydelige papirprosjekter i dag. Se og nyt!

DSC05093

Hva er ditt navn?
Jag heter Stephanie Holst-Hansen, kallas för Stephi i scrapvärlden.

Hvor bor du?
Jag bor i Stockholm med tre barn och man. Vi har även 3 katter.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Min blogg är stephis-kort.blogspot.com

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag skapar mest kort nu men älskar att altra också. Då och då blir det någon layout.

 Når begynte du med papirhobby?
Jag började med scrapbooking 2009.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Efter en olycka blev jag sjuk och kunde ej jobba mer. Denna hobby har stärkt mig massor. Jag mår så bra av att skapa och tiden går vilket är bra då jag är ensam mycket. Jag brukar gå in i min bubbla och känner att lugnet kommer.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?

Badrumstavla:

Denna runda tavla blev till efter att jag gav upp mitt ursprungliga projekt. Jag hade köpt flera rör-förpackningar från Prima och skulle bygga ett tittskåp med rör och gamla dockskåps möbler, till badrummet. Efter ett tag insåg jag att detta skulle ta för mycket tid så jag valde att göra en tavla tll en dam som älskar att bada. Jag hoppas det blir en fin present.

För mig är det viktigt att det harmoniserar det jag gör, väljer färger som är mysiga ihop eller bryter mot varandra.

DSC07507

Bröllopstårta:

Jag tycker det är väldigt vackert att skapa i vitt och till bröllop är det så passande.Det blir lugnt och harmoniskt.
 Denna tårta är tre askar, som jag dekorerat med blommor dies och band.
I varje ask finns små presenter till bröllops paret och i varje lock en fin text.
Då jag skapar går det ofta åt mycket blommor, jag kan inte sluta då jag ej vill att det ska se fjuttigt ut.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA