- Advertisement -

Stilarten “Playful” er utbredt og inneholder gjerne elementer fra flere av de andre stilartene. Det som skiller “Playful” ut som en egen stil er de barnslige, ofte humoristiske motivene og bruken av mange farger på et prosjekt. 
  • Anledning: Kan brukes til alle anledninger, men brukes som oftest på prosjekter ment for barn. 
  • Motiv: Som oftest mennesker og dyr med glade uttrykk og store øyne. Men kort innenfor “Playful”-stilen kan også ha objekter som motiv eller være laget for voksne. Dersom de er det sistnevnte vil motivet gjerne humoristisk. 
  • Form/mønster: Formkort i form av ulike typer klær, dyr og figurer er mer vanlig innenfor stilarten “Playful” enn i andre stilarter. Ingen bestemte mønstre.
  • Farger: Ingen bestemt farge, men prosjekter innenfor denne stilarten er gjerne fargerike. 
  • Pynt/dekor: Pynten/dekoren på prosjekter innenfor stilarten “Playful” er gjerne fargerik. Hjerter er mye brukt, sammen med fargesterke knapper og blomster. Men ofte vil man kunne se at motivet er såpass iøyenfallende at prosjektene ikke trenger så mye pynt utover det. 
  • Teknikker: Motivene er ofte stemplet og fargelagt. Det brukes ofte mange farger på “Playful”-prosjekter.  

Nedenfor ser du et galleri bestående av papirprosjekter som er inspirert av stilarten “Playful”. Disse papirprosjektene har tidligere vært publisert i The Paper Crafting og dersom du trykker på bildene finner du link til den originale artikkelen.


 

Bjørn: Open Clipart Vectors, Pixabay
Grafisk design og ikke-krediterte bilder: Marit Pedersen
Tekst: Marit Pedersen
Featured foto: Pia Krogh Larsen

Publisert med tillatelse