TINAS STUDENTKORT

0 950

I Danmark og Sverige feires “Studenten” i disse tider. Tina i Danmark har laget noen flotte kort til anledningen som vi fant i en av de mange Facebookgruppene for papirhobby. På hjertekortet overfor har Tina brukt dies fra Marianne Design, og nedenfor kan du se flere bilder og lese hvordan kortet er laget. 

STUDENTKORT

STUDENTKORT

Beskrivelse af projektet
Studenter kort: Hjertekortet er lavet efter en dias fra Marianne design nr LR0299 og har foldet karton og ydrediasen på det foldet karton, derefter en enkelt hjerte som skal være forside hvorpå den næste dias skal påklæbes plus en i den der var foldet. Det foldet kort tager man den ene spids af hjertet og folder det halvt ned og klæber det enkelte hjerte på og så kan man sætte blomster eller noget andet som stopklods så den kan stå op :0). Størrelse har jeg ikke lige målt, jeg har brugt karton og stickers, tror jeg brugte cirka en time på kortet. Jeg blev inspirert i en Facebookgruppe jeg er med i.

I tillegg til hjertekortet har Tina også laget to andre flotte studentkort.

STUDENTKORT

STUDENTKORT

The Paper Crafting takker Tina for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet.

Foto: Tina
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More