TAKK TIL “ETT TRYKK”

0 1,670

I går kom den triste nyheten om at Norsk Stempelblad AS er konkurs. Norsk Stempelblad AS er firmaet som siden 2005 har gitt ut bladet “Ett trykk”. I tillegg har Norsk Stempelblad AS drevet nettbutikk med blant annet egne stempler og rubons. Nå som “Ett trykk” opphører mister papirhobby-miljøet i Skandinavia et kjært blad som mange har hatt stor glede av. 

Jeg startet å abonnere på “Ett trykk” ganske raskt etter at jeg startet med papirhobby. Jeg var først og fremst interessert i kortlaging og det var på “Rubberstamps-formuet” jeg først oppdaget at det fantes et eget blad for kortlagere. Etter at jeg begynte å abonnere på bladet fant jeg fort ut at jeg måtte få tak i de tidligere utgavene også. I dag har jeg alle utgavene av “Ett trykk” stående i bokhylla – noe jeg er veldig glad for. De tas fram på scrappebordet mitt rett som det er.

“Ett trykk” har vært et høykvalitetsmagasin hvor mange som har hatt papir som hobby har kunnet hente mye inspirasjon. Fra det aller første nummeret hvor vi kunne lære om bruk av superembossingpulver til det siste hvor vi fikk inspirasjon til å lage små gaver som gleder, har “Ett trykk” fulgt oss gjennom årenes løp. Det blir et stort savn når “Ett trykk” nå er historie. 

Konkursen til Norsk Stempelblad AS er dessverre ikke enestående. Mange forum, butikker og produsenter har måttet legge ned de siste årene. Interessen for papirhobby har vært synkende og oppmerksomheten er flyttet fra forum og magasin over til sosiale media. I tillegg opplever butikkene omsetningssvikt på grunn av den økende handelslekkasjen til lavkostland. 

Jeg vil rette en stor takk til Annie, Åshild og designteamet i “Ett trykk” og ønske dere alle all mulig lykke til videre. 

Marit

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More