Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

TEKNIK MED HEAT EMBOSSING

Embossing pulver til heat embossing fås i et væld af fantastiske farver, med glitter, mat finish, blank finish, chunky eller super fint. Jeg har rigeligt med embossing pulvere og jeg får dem slet ikke brugt så ofte. Hvad med dig? Fra du brugt dine?

Det var på tide, at jeg fik brugt lidt af mine embossing pulvere. Og jeg ville bruge en god slat af det! Så denne gang er det ikke til en tekst, men til en hel baggrund på et kort. Man skal dog være klar over, at embossing pulver holder længe, for det er kun lidt man får brugt ad gangen – på trods af, at man laver en hel baggrund.

På mit kort har jeg lavet min egen baggrund ved brug af heat embossing teknikken (varm embossing). Jeg har udnyttet, at heat embossing også fungerer som en resist – det vil sige, at det heat embossede område/mønster ikke tager imod for eksempel sværte, Distress Ink og akvarel farve.

TIPS:

  • Fordelen ved at heat embosse før indfarvning af baggrunden er, at pulveret kun sætter sig fast de steder med påført VersaMark sværte. Hvis man indfarver baggrunden med sværte først, vil fugten i sværten gøre at pulveret nemt vil klæbe fast til hele baggrunden og ikke kun til VersaMark sværten.

PKL_IMG_0721

Efter jeg har heat embossed zig-zag mønstret på baggrunden, har jeg brugt mit Ink Blending Tool til at påføre Hero Arts Shadow Ink i farverne “Grape Juice” og “Soft Purple”.

Ved at kombinere de to sværte har jeg kunne skabe en gradvis ændring i farvenuancen – det vil sige, skabe et Ombré look på kortet.

PKL_IMG_0722

 Teksten er lavet ved at bruge to tekst dies fra Simon says Stamp, som er udstanset i sølv karton. Det store “You” er sat på kortet med 3D puder.

Hav en dejlig tirsdag.

Pia 🙂

Andre interesante artikler:

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...