Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

TEST AF DE NYE DISTRESS OXIDE INK

Hej, Susan fra redaktionen her. På internettet har mange skrevet om de nye Oxide Ink Pads, og jeg har ventet  spændt på at få dem leveret. Tim Holtz har vist i sin video hvordan farverne kan benyttes, og jeg vil teste om jeg kan få en rusteffekt på Kraft-paper, og som kan bruges til steampunk projekter.

Disse dokumentmapper i 16 x 22 cm fandt jeg hos Tiger, og de egnede sig rigtig godt til mit formål. Jeg startede med at afsætte inken på mit craftsheet, sprayede med vand og trak og dyppede min mappe deri. Farverne ligger sig rigtig fint på mappen også selvom du gentager processen som jeg gjorde. Ind imellem tørrede jeg med varmepistolen, og så sprayede jeg igen med vand på mappen, og opnåede flotte effektter.

Farverne bliver skarpe når du stempler med dem – her har jeg også prøvet på silkepapir og malet med hvid akrylfarve med tør pensel bagpå for at de skulle stå lidt frem på stykket fra en bogside, jeg fik også malet med vandpensel på forsiden af silkepapiret langs med jakken. Farverne er meget lang tid om at tørre, så der er god tid til at prøve embossing pulver, og det bliver også rigtig godt.

At skrive og stemple med sort ink står fint og klart, og det gav ingen problemer for mig. Det er en meget flot kalkagtig overflade det giver på det færdige resultat, og jeg kunne også distresse ovenpå alle de mange lag. Picket fence og den violette farve har jeg afsat på mit craftsheet sprayet med vand, trukket og dyppet mit lille ATC, og det har fået en lysere farve.

Jeg fik også prøvet om en lys farve vil kunne ses ovenpå alle mine lag af farve ved brug af stencil og da det er dækkende pigment bliver den også synlig. Så du kan med disse farver stemple, distresse, embosse og bruge stencil og vandfarve.

Her er lidt detaljer.

  • Type projekt: Dokumentmappe
  • Anledning: Prøve de nye Oxide Inks
  • Stilart: Grunge, steampunk og mixed media
  • Teknikker brugt: Farvelægning, Stempling, Distressing og Embossing
  • Pynt/decor: Stykke af en gammel bogside, ATC
  • Hovedfarve: Distress Oxide ink Fossilzed Amber, Peeled Paint, Walnut Stain, Wilted Violet, Cracked Pistachio, Spiced Marmalade og Broken China
  • Medium: Hvid akryl maling, Clear embosing pulver, lim fra Panduro og Decou-Page matte fra DecoArt
  • Udstyr som er brugt: Tim Holtz stempler: Hipster, Correspondence og Documented, Stencil nr, 53 mini, Sort pen, Archival ink jet black, Silkepapir, Varmepistol og Misti.

Tak for at du tog dig tid til at læse min artikel og jeg ønsker dig en crafty dag.

Kram, Susan

One Response

Leave a Reply

CAPTCHA


ART JOURNALING: HVIS ALBERT EINSTEIN SIGER DET

Ifølge Albert Einstein kan ens intelligens have det sjovt. Hans citat:...

NORDLYSET: CHARLOTTES ALBUM

Charlottes nydelige album laget i romantisk stil er prosjektet vi har...

SEND ET GÆKKEBREV

Hej, det er Susan fra redaktionen. Nu er det snart tid...

SEMIFINALE 3 – SVERIGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den tredje semifinalen i “Årets skandinaviske...