TEST AF DE NYE DISTRESS OXIDE INK

1 1,385

Hej, Susan fra redaktionen her. På internettet har mange skrevet om de nye Oxide Ink Pads, og jeg har ventet  spændt på at få dem leveret. Tim Holtz har vist i sin video hvordan farverne kan benyttes, og jeg vil teste om jeg kan få en rusteffekt på Kraft-paper, og som kan bruges til steampunk projekter.

Type projekt: Dokumentmappe
Anledning: Prøve de nye Oxide Inks
Stilart: Grunge, steampunk og mixed media
Teknikker brugt: Farvelægning, Stempling, Distressing og Embossing
Pynt/decor: Stykke af en gammel bogside, ATC
Hovedfarve: Distress Oxide ink Fossilzed Amber, Peeled Paint, Walnut Stain, Wilted Violet, Cracked Pistachio, Spiced Marmalade og Broken China
Medium: Hvid akryl maling, Clear embossing pulver, lim fra Panduro og Decou-Page matte fra DecoArt
Udstyr som er brugt: Tim Holtz stempler: Hipster, Correspondence og Documented, Stencil nr, 53 mini, Sort pen, Archival ink jet black, Silkepapir, Varmepistol og Misti.

Disse dokumentmapper i 16 x 22 cm fandt jeg hos Tiger, og de egnede sig rigtig godt til mit formål. Jeg startede med at afsætte inken på mit craftsheet, sprayede med vand og trak og dyppede min mappe deri. Farverne ligger sig rigtig fint på mappen også selvom du gentager processen som jeg gjorde. Ind imellem tørrede jeg med varmepistolen, og så sprayede jeg igen med vand på mappen, og opnåede flotte effektter.

Farverne bliver skarpe når du stempler med dem – her har jeg også prøvet på silkepapir og malet med hvid akrylfarve med tør pensel bagpå for at de skulle stå lidt frem på stykket fra en bogside, jeg fik også malet med vandpensel på forsiden af silkepapiret langs med jakken. Farverne er meget lang tid om at tørre, så der er god tid til at prøve embossing pulver, og det bliver også rigtig godt.

At skrive og stemple med sort ink står fint og klart, og det gav ingen problemer for mig. Det er en meget flot kalkagtig overflade det giver på det færdige resultat, og jeg kunne også distresse ovenpå alle de mange lag. Picket fence og den violette farve har jeg afsat på mit craftsheet sprayet med vand, trukket og dyppet mit lille ATC, og det har fået en lysere farve.

Jeg fik også prøvet om en lys farve vil kunne ses ovenpå alle mine lag af farve ved brug af stencil og da det er dækkende pigment bliver den også synlig. Så du kan med disse farver stemple, distresse, embosse og bruge stencil og vandfarve.

Her er lidt detaljer.

Tak for at du tog dig tid til at læse min artikel og jeg ønsker dig en crafty dag.

 

1 kommentar
  1. Jette Jensen skriver

    Flotte ting du har lavet med de nye distress, og en kanon god beskrivelse du har skrevet.
    Jeg tror da også at jeg vil forsøge med det, for i forvejen er jeg meget glad for de alm. distress ink 😀

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More