Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

THE PAPER CRAFTING 1/2 ÅR!

cropped-header1 fra site

I dag er det nøyaktig et halvt år siden The Paper Crafting ble lansert. Den 7. februar i år var det en spent redaksjon som ventet på hvordan det nye webmagasinet om papirhobby ville bli mottatt i Skandinavia. Kort sagt har det gått over all forventning og vi vil benytte denne anledningen til å takke alle våre trofaste lesere for den fine mottakelsen The Paper Crafting har fått.

The Paper Crafting er fremdeles en nykommer i papirhobbymiljøet og magasinet er i stadig utvikling hvor vi forsøker å tilpasse oss lesernes interesser og de generelle trendene innenfor papirhobby. Mange interesserer seg for resirkulering og nye bruksområder for papirhobbyutstyret, og i tråd med dette vil vi rette større fokus på interiør og altering. Så dersom du pusser opp gamle gjenstander, møbler og annet vil vi svært gjerne høre fra deg.

NETTPORTAL, PAPIRKALENDER, BLOGGFEED OG BUTIKK-KART
I løpet av dette halvåret som har gått har vi fått på plass en rekke nye funksjoner på våre websider:
Nettportalen er en samling av nyttige linker, blant annet om bretteteknikker, stilarter, oppbevaring og mye annet.
Papirkalenderen er en oversikt over hva som skjer i papirhobby-miljøet i Skandinavia og her finner du treff, messer og kurs som arrangeres i Danmark, Norge og Sverige.
Bloggfeed er en samling private blogger i Skandinavia og her finner du en nylig oppdaterte blogger med flotte papirprosjekter.
Butikk-kartet vårt er et søkbart kart hvor du kan søke etter papirhobbybutikker i hele Skandinavia.

PRIVATE BLOGGER, THE PAPER CRAFTING COMMUNITY OG REDAKSJON
I tillegg til det overnevnte har vi oversikt over private bloggere i Danmark, Norge og Sverige, over Facebook-grupper for papirinteresserte og en rekke andre nyttige tips i Nettportalen. Vi har også en egen gruppe for bidragsytere i The Paper Crafting hvor alle som ønsker det kan være med. Du finner mer informasjon om gruppen her: The Paper Crafting Community
Eller, om du er glad i å skrive, dele dine tips og prosjekter og gjerne følger litt med i papirhobbyen søker vi nå etter flere medlemmer til vår redaksjon. Send e-post til: editor@thepapercrafting.com

NYE ARTIKLER HVER DAG
I The Paper Crafting finner du nye artikler hver eneste dag og vi holder oversikt over det meste som rører seg. Vi vil svært gjerne høre fra dere om stort og smått som skjer rundt omkring i Skandinavia. Har du blitt med i et Design Team? Laget noe du har lyst å dele med andre? Skal du være med på å arrangere et treff eller kanskje holde kurs? Send oss en e-post, vi blir glade for å høre fra dere.

ANNONSERING
Siden oppstarten har The Paper Crafting vært drevet på frivillig basis og magasinet er privatfinansiert. Utover høsten åpner vi for annonsering i magasinet og dersom du ønsker å annonsere hos oss er du veldig velkommen til å sende oss en e-post for nærmere informasjon. E-postadressen er: editor@thepapercrafting.com

EN JULEGAVE FRA THE PAPER CRAFTING?
Til sist vil vi benytte anledningen til å komme med en liten oppfordring til dere. Vi ønsker å vite hva dere finner interessant med The Paper Crafting samtidig som at flere blir kjent med magasinet.  Derfor ønsker vi at dere skriver et kort innlegg på deres blogg, Facebook-side/gruppe, Google+, forum eller lignende om hvorfor dere leser The Paper Crafting og hva magasinet betyr for dere. En del av innleggene vil vi publisere i The Paper Crafting på et senere tidspunkt.

For å delta må du legge igjen link til innlegget/innleggene i kommentarfeltet under innen 1. desember 2014 og vi vil trekke ut en vinner som vil få en flott julegave fra The Paper Crafting. Dersom du deler innlegget ditt flere steder vil du få et lodd for hvert sted innlegget er delt.

2 Comments

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...