THE PAPER CRAFTING 5 ÅR!

0 572

I dag er det nøyaktig fem år siden The Paper Crafting ble lansert på nettet. Det har vært fem spennende år og vi satser nå på minst fem nye. The Paper Crafting kan nå trygt kalles for Skandinavias fremste nettmagasin om papirhobby og vi publiserer nye artikler om papirhobby hver eneste dag. Akkurat nå søker vi også etter nye skribenter så hvis du har lyst til å være med oss videre er det bare å sende en søknad. 

The Paper Crafting publiserer nye artikler hver dag. For de som ikke er kjent med våre artikler følger vi denne ukeplanen: 

Mandag: Bloggrunde – en runde hvor vi ser på hvilke nye papirprosjekter som er lagt ut på skandinaviske blogger, Facebook-sider og lignende den siste tiden. Vi velger ut nye blogger hver mandag. 
Tirsdag: Aktuelle utlysninger – Hvem søker etter nye designere? Vi publiserer en oppdatert liste over hvem som søker etter nye designere hver tirsdag. 
Onsdag: Nordlyset – Vi presenterer et utvalgt papirprosjekt laget av en skandinavisk papirkunstner.
Torsdag: Hjemmeleksa – Hver torsdag velger vi ut et tema samt tre videoer som kan inspirere leserne til å lage noe ut fra ukens tema. 
Fredag: Notisene – En samling nyheter fra papirverdenen, både her i Skandinavia og internasjonalt. 
Lørdag: Nordstjernen – En presentasjon av en skandinavisk papirkunstner og det vedkommende lager. 
Søndag: Skandinaviske utfordringsblogger – en oppdatert oversikt over ukens tema i de skandinaviske utfordringsbloggene. 

I tillegg til de faste artiklene publiserer vi også ukentlig nye artikler fra våre skribenter. 

The Paper Crafting står også bak kåringer som “Årets skandinaviske scrapper” og “Favorittbutikk”. Den førstnevnte kåringen er foreløpig lagt litt på is og vi er veldig åpne for forslag fra dere lesere om hvordan vi kan arrangere kåringer og konkurranser innenfor papirhobby. Kåringen av “Favorittbutikk” er en årlig foreteelse og starter alltid 4. mars – på den internasjonale Scrapbooking Industry Day. 

Den første lørdagen i mai og oktober markerer vi Scrapbooking og World Cardmaking Day i vår Facebook-gruppe The Paper Events

I 2019 lanserer vi en rekke nye sider i The Paper Crafting. Hvilke det er kommer vi ikke til å gå ut med riktig ennå, men vi er sikre på at de vil være svært nyttige for alle som holder på med papirhobby i Skandinavia. 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA