Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: TONE FRA NORGE

Tone fra Norge har alltid hatt papir som hobby og startet med scrapping allerede i 2004. Tone er en allsidig scrapper som lager både layouts og kort samtidig som hun holder på med Project Life og Art Journaling. Tone er også allsidig når det kommer til fargebruk og bruker like gjerne duse pastellfarger som farger som er mer klare og spreke. Vi er glade for å kunne presentere Tone for dere i dag.

Tone K. JensenHva er ditt navn?  Tone K. Jensen.

Hvor bor du?  Strømmen, Akershus.

Har du blogg/webside?  Tones scrapperom

Hva slags papirhobby holder du på med? LO, kort, PL og pittelitt AJ

Når begynte du med papirhobby? Jeg har alltid hatt papir som hobby, men begynte med scrapping i den form jeg gjør i dag i 2004.

Hvorfor begynte du med papirhobby? Fra jeg var liten har jeg alltid vært veldig glad i papir og limt bilder inn i album. Farger og mønster på papir har alltid fasinert meg. Så når jeg oppdaget scrapbooking var det gjort. Jeg scrapper fordi jeg rett og slett koser meg med det og liker å være kreativ.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Papirposekort lilla/lavendel – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2015/09/card-in-bag-purplelavender.html

Jeg liker og kline og klæsje litt…..ikke alt for mye, men noe. Her har jeg gjort akkurat det, og  brukt samme fargene på pynt og blomster.

posekort i lilla-syrin

LO uten navn – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2015/08/lo-uten-navn.html

Dette bildet tenkte jeg med en gang at jeg hadde lyst til å lage en LO hvor jeg forsøker å få bildet til å gli inn sammen med bakgrunnen. Jeg hadde flaks og hadde farger som passet til bildet og forsøkte å få alt i harmoni. Morsomt.

LO uten navn

LO – Tired – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2015/06/tired.html

Dette er vel LO`en som mest representerer min stil…..litt klin og klæsj, stencil  og stempelbruk.

Artikkelen fortsetter på neste side.

One Response

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...