TRIN KORT

2 1,475

Av Lina Witzner

I forlængelse med min artikel om farvelægning med Copics, som du kan finde her, har jeg lavet dette trin kort (Step Card på engelsk).

TCP03_01

Det ser en smule kompliceret ud, men når først man har luret forholdene, er det nemt at skalere til præcis den størrelse du har brug for. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i et 6×6 kort, da det er den størrelse kort jeg normalt laver. Alle mine mål er i tommer.

TCP03_06

Start med et 12×6 ark karton. På tegningen ovenover kan du se hvor der skal laves foldelinier og hvor der skal skæres (de stiplede linier er foldelinier). Jeg viser også hvordan jeg tegner disse streger i videoen nedenunder.

TCP03_05

Panelerne er lavet lidt mindre end selve kortet, da jeg gerne ville, at man kunne se en kant af kartonet. Det to yderste paneler er lige store. Det nederste panel er monteret på et hvidt stykke karton, som har fået en scallop kant med en borderpunch. Det er 6x 1½ tomme + bredden af scallop kanten. Det er nemmest at starte med et stykke karton der er rigeligt bredt. Punch din kant, og skær derefter kartonet til i bredden. Så er du sikker på det ikke bliver for smalt.

Jeg har brugt papirer fra My Minds Eye The Sweetest Thing serie, samt blomster fra Wild Orchid Crafts. Cirkel og Tillykke stemplet er hjemmelavet.

TCP03_02

TCP03_03

Tak fordi du kiggede med og rigtig god fornøjelse.

Musikk i video: 
Dream Culture
af 
Kevin MacLeod 
(incompetech.com)

Foto: Lina Witzner
The Paper Crafting

2 kommentarer
  1. Linn skriver

    Så flott og god video, så behagelig og lett å følge hva du gjør. Og så nyyydelig kort ♥♥♥

    1. Lina skriver

      Tak Linn 🙂 Dejligt artiklen kan bruges 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA