Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UDENFOR KOMFORT ZONEN

Det kan både være sjovt og samtidig udfordrende, at have medlemsskab på forskellige Kort kit’s. Da man nogle gange får et par ting med, som man er slet ikke vant til at bruge, og derfor skal man lige gå i tænkeboks. Og det er der udfordringen kommer…

Hver måned får jeg Simon Says Stamp Card Kit, som er fyldt med mange spændende sager, og som altid er inkluderet med et nyt stempel sæt. Her i november må jeg indrømme, at jeg var nød til at gå i tænkeboks, til at finde ud af hvordan jeg kunne bruge denne kit. Fordi at 6×6 papiret i denne kit, ligner ikke det papir jeg plejer at bruge, og så var der en hel pose af alle mulige slags “chipboards”.

Så her vil jeg vise jer, hvordan jeg fik sæt mit kort sammen, med både brug af papir, chipboards og en lille smule stempling.

De produkter jeg har brugt følger med i denne kit. Udover det, har jeg brugt enamel dots fra Studio Calico og Gold Shimmer Mist fra Imagine Crafts.

DSC_0108

Sådan ser det færdige kort ud. Og det tog ingen tid at lave.

Jeg har lavet et video, til at vise hvor nemt det var 🙂

Det var alt fra mig i dag. Jeg ønsker jeg alle en rigtig dejlig søndag!

Thordis 🙂

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...