Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UT I VERDEN: IZABELA FRA POLEN

Izabela fra Polen lager gjerne kort, 3D- og Mixed Media-prosjekter. Disse kjennetegnes gjerne av mange lag, glitter, blomster og flere spennende detaljer som det kan ta litt tid å få øye på. Izabela liker å eksperimentere, lære nye ting og hun lar seg inspirere av andre papirkunstnere, Facebook, Pinterest og blogger. Vi er glade for å ha Izabela med oss i The Paper Crafting i dag. 

portret 2Hva er ditt navn?
Mitt navn er Izabela Weron

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen.

Har du blogg/webside?
Ja, jeg har hatt en blogg i fem år: http://izaweron.blogspot.no/

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg liker å lage kort, 3D- og Mixed Media-prosjekter. Jeg elsker å bruke blomster og stempler på kortene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne vakre notatboka laget jeg til en venn. Jeg dekket forsiden med gesso og maling i flotte farger. Hovedmotivet er Chipboard die cut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gave til mine venner. En komposisjon på lerret med bakgrunn laget med gesso og Mixed Media. Jeg har også lagt til mange romantiske elementer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryllupssett, kort i en eske. Stilen er romantisk, men samtidig shabby. Her har jeg laget flere lag, brukt mange blomster, vakre farger og elementer av typen “openwork” (åpne med hullmønster etc. red.anm). Blader er lagt til på kantene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elegant og svært personlig kort for en lærer i kalligrafi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kort i en eske, svært elegant med mange lag og elementer. Dekorasjonene består av blomster, glitter og cut-outs laget med puncher og svertet med blekk på kantene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryllupskort med mange lag og elementer, og ramme fra en Spellbinder die. Blomstene understreker det romantiske preget ved kortet. Kortet er brettet og knyttes sammen med en elegant sløyfe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette romantiske kortet har flere lag. Her har jeg skjært ut elementer av papir, brukt “blondeaktige” blader og roser som er dekket med glitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kort til en liten gutt som fyller tre år. Her har jeg brukt mange die cuts. Motivet er en søt engel som jeg har fargelagt.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Ofte – jeg liker disse koselige øyeblikkene der jeg får være kreativ og utforme nye prosjekter.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mine prosjekter blir til i mitt hobbyrom på loftet. Der har jeg alt jeg trenger, et langt bord, skuffer med puncher, materiell til bruk i Mixed Media og annet hobbyutstyr. Jeg har mange esker med papir og blomster i et stort skap.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Skandinaviske designpapir er nydelige. Fantastiske farger og grafikk som er virkelig vakre. Jeg kjenner til og liker svært godt Maja Design, Pion og Riddersholm.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Det er mange ting som inspirerer meg. Det er så mange talentfulle papirkunsterne som lager de mest fantastiske prosjekt. For å hente inspirasjon bruker jeg ofte Blogger, Facebook og Pinterest. Jeg deltar også gjerne på workshops for å lære nye teknikker. Jeg prøver fremdeles ut nye ting på en kreativ måte.

Andre ting du ønsker å nevne i presentasjonen (Design Team du er med i osv.)?
Jeg er med i Designteamet til butikkene Scrap Pasja og Craft Heaven Shop. Der lager jeg inspirasjonsbidrag i forbindelse med utfordringer. Jeg er veldig glad for at jeg får være med i disse to flotte teamene – det er veldig inspirerende å få arbeide i lag med så talentfulle mennesker. Jeg utforsker fremdeles mitt eget talent for papirhobby og dette er nok ikke det siste du hører fra meg. Ta gjerne en kikk på min blogg: izaweron.blogspot.com

Foto: Izabela Weron
Publisert med tillatelse

2 Comments

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...