UT I VERDEN: JERNEJA FRA SLOVENIA

0 1,492

Jerneja er en kreativ og fantasirik papirkunstner fra Slovenia. Når det gjelder papirhobby liker Jerneja best å lage kort og lerret, gjerne i Mixed Media-stil. I tillegg lager Jerneja gjerne egne blomster av akvarellpapir. Inspirasjonen henter hun gjerne fra egne drømmer og fantasier. Vi håper dere vil bli inspirert og vi er glade for å kunne presentere Jerneja for dere i dag. 

JernejaHva er ditt navn?
Mitt navn er Jerneja Peperko og jeg bor på et lite sted som kalles Štore i Slovenia, EU.

Har du egen blogg/webside?
Jeg har en Facebook-side hvor jeg publiserer det jeg lager.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg liker å lage Mixed Media-lerreter, kort og smykker som jeg gir som gave til venner og familie. Jeg selger ikke det jeg lager, jeg har denne hobbyen kun fordi jeg liker det. Jeg er veldig glad i å arbeide med papir og kombinere det for eksempel søm. Jeg er veldig opptatt av detaljene i det jeg lager. Når det gjelder stemplede motiv fargelegger jeg de gjerne med Distress Ink og min favoritt som er Derwent Inktense pencils. Jeg arbeider også gjerne med akvarellpapir – det bruker jeg for å lage blomster til prosjektene mine.

Jerneja7Jerneja1

Jerneja2 Jerneja3

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen så ofte jeg har mulighet – jeg er lidenskapelig opptatt av scrappingen.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mitt hobbyrom er ikke et rom, men et hjørne av soverommet. Det er ikke stort, men det er mitt hjørne hvor jeg virkelig føler meg hjemme.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg elsker designpapir og i særdeleshet Maja Designs papir. Å arbeide med de papirene er en sann glede.

Jerneja6 Jerneja5 Jerneja4

Jerneja8

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg får inspirasjon fra eventyr, min barndoms drømmer og min egen fantasi. Jeg lever ut mine fantasier gjennom papirene, og legger all min sjel og kjærlighet i mine prosjekter. Jeg har et samarbeid med Klavdija Zavrl Finec og jeg lager tutorials for hennes butikk. Hun er en veldig hyggelig dame.

Foto: Jerneja Peperko
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA