UT I VERDEN: JERNEJA FRA SLOVENIA

0 619

Jerneja8

Jerneja er en kreativ og fantasirik papirkunstner fra Slovenia. Når det gjelder papirhobby liker Jerneja best å lage kort og lerret, gjerne i Mixed Media-stil. I tillegg lager Jerneja gjerne egne blomster av akvarellpapir. Inspirasjonen henter hun gjerne fra egne drømmer og fantasier. Vi håper dere vil bli inspirert og vi er glade for å kunne presentere Jerneja for dere i dag. 

JernejaHva er ditt navn?
Mitt navn er Jerneja Peperko og jeg bor på et lite sted som kalles Štore i Slovenia, EU.

Har du egen blogg/webside?
Jeg har en Facebook-side hvor jeg publiserer det jeg lager.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg liker å lage Mixed Media-lerreter, kort og smykker som jeg gir som gave til venner og familie. Jeg selger ikke det jeg lager, jeg har denne hobbyen kun fordi jeg liker det. Jeg er veldig glad i å arbeide med papir og kombinere det for eksempel søm. Jeg er veldig opptatt av detaljene i det jeg lager. Når det gjelder stemplede motiv fargelegger jeg de gjerne med Distress Ink og min favoritt som er Derwent Inktense pencils. Jeg arbeider også gjerne med akvarellpapir – det bruker jeg for å lage blomster til prosjektene mine.

Jerneja7Jerneja1

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA