UT I VERDEN: JOANNE FRA AUSTRALIA

0 599

Joanne-Bain_Once-Upon-A-Springtime_Layout_960

Joanne Bain fra Australia er designer for Dusty Attic, Graphic 45 og Prima og hun liker best å lage layouts, off the page- og altered prosjekter. I denne presentasjonen viser Joanne fram noen av sine egne favoritter, som varierer litt stilmessig, men samtidig er representativ for Joannes egen scrappestil. Vi er glade for å ha Joanne med i The Paper Crafting i dag. 

Joanne Bain_Profile PicHva er ditt navn?
Joanne Bain

Hvor bor du?
Jeg bor i solrike Queenland, Australia.

Har du egen blogg/webside?
Scrappin For Me

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg elsker å lage flerdimensjonale layouts med mye luft samt altered eller off the page-prosjekter.

Kan du si noe om prosjektene som presenteres i denne artikkelen?
Jeg har valgt å dele noen av mine egne favoritter i denne presentasjonen. Jeg lager mange prosjekter, men noen forblir kun til utstilling i mitt hobbyhjørne fordi jeg er så glad i dem. De varierer litt stilmessing siden jeg liker å prøve ut nye ting, men alle representerer min egen stil.

Layout,-Voyage-Beneath-The-Sea,-JoanneBain,-product-by-Graphic-45,-Photo-1 Joanne-Bain_Tales-Of-You-And-Me_Jar

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA