UT I VERDEN: LAINE FRA STORBRITANNIA

2 1,003

Leilani

Laine Webb fra Storbritannia er framfor alt en kortlager som elsker å fargelegg stemplede og digitale motiv, men Laine er også glad i å lage 3D-prosjekter. Laines papirkunst kjennetegnes av vakre detaljer og samstemte farger. Vi er glade for å kunne presentere Laine for dere i dag. 

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Laine Webb

Hvor bor du?
Jeg bor i Storbritannia

Har du blogg/webside?
Ja, jeg har en blogg: Dream Laine

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager kort og 3D-prosjekter. Jeg elsker å fargelegge stemplede og digitale motiv.

Gavesett. Jeg modifiserte en melkekartong-template for å lage denne hexagonale boksen. Her har mange detaljer, bånd og blomster blitt lagt til prosjektet.
Anemone Sparkle
Anemone Sparkle Card. Jeg elsker å lage 3D-prosjekter og dette kortet var veldig morsomt å lage. Blomstene er stemplet, fargelagt med vannfarger, kuttet og formet slik at de kunne legges på kortet. Jeg la også til ekstra detaljer ved å bruke embossingfolders og clear stamps.

Artikkelen fortsetter på neste side.

2 kommentarer
  1. Lea skriver

    Beautiful creations as usual x

  2. Lena Johansen skriver

    OMG, these are some really beautiful projects. And i will for sure run over to your blog. The coloring is amazing, and the layout as well. Thank you for sharing.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA