UT I VERDEN: MAGDA FRA POLEN

0 578

6

Layout, kort, Altered Art, Art Journal, tag og 3D-prosjekt i form av en lekker drømmefanger – alt laget av Magda fra Polen. Magda er en tusenkunstner som behersker det meste innen papirhobby. I tillegg er det hun lager så vakkert og så gjennomført at man ikke kan noe annet enn å bli imponert. Jeg er glad for å kunne presentere Magda for dere i dag. 

14331693_1281617628565827_801990001_nHva er ditt navn?
Hei, jeg er Magda som på internett kalles: eMKa.

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen, et vakkert land i sentral Europa.

Har du egen blogg/webside?
Ja, det har jeg: http://cudenkowo-madeleine.blogspot.com

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager ulike former for papirprosjekter. Jeg startet med typiske papirarbeider slik som kort, og nå lager jeg kort, esker og mange Mixed Media-prosjekter. Jeg virkelig elsker “splashing”!

1
Dette er en layout i en “shadow box”-ramme. Jeg laget denne til en utfordring med temaet “Friends and Circles”. Motivet viser min beste venn – Gacek og en av våre hyggestunder… Gacek gikk bort for tre år siden og denne er min hyllest til han. For å lage denne layouten brukte jeg noen 7 Dots Studio og AltairArt (polsk produsent) papir, og noen media fra Tim Holtz og 13arts (polsk produsent). Papirvalmuene er håndlagde blomster.
2
Her er min første drømmefanger laget i vintagestil. Jeg brukte chipboards fra SnipArt (polsk produsent), noen av blomstene er håndlagde mens andre er fra ScrapBerry’s. Her finner du en tutorial på hvordan jeg lagde denne: https://www.youtube.com/watch?v=iWqClrun6NE

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA