UT I VERDEN: MARY FRA HELLAS

0 740

layout-5

Mary Catts layouter er en fryd for øyet. Det er utrolig å tenke på at hun ofte starter opp med blanke ark og at disse ender opp som så fantastiske kunstverk. Bakgrunnene lager Mary som oftest selv ved hjelp av blant annet mister og stensiler og de er tilpasset fargene og stemningene i bildene. Vi er glade for å kunne presentere Mary i The Paper Crafting i dag. 

photo
Mary Catt

Hva er ditt navn?
Hei! Jeg er Mary, Mary Catt på internett.

Hvor bor du?
Jeg bor i vakre og solrike Hellas.

Har du egen blogg/webside?
Ja, du finner meg her: Mary’s Crafty Moments

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg elsker å lage layouts, men jeg designer også tags, kort, minialbum og lerreter. Jeg liker også å lage altered prosjekter.

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i artikkelen?

Layout 1: ”Live With Passion”
Da jeg fant dette bildet på Pinterest visste jeg at jeg måtte lage noe med det. Dermed lagde jeg denne layouten hvor jeg har brukt mitt favorittpapir fra Prima Marketing ”Timeless’’-kolleksjon og noen stickers fra 7dots Studio ‘’Lost and Found’’-kolleksjon. Jeg ønsket å gi en mystisk vintageaktig stemning til siden og brukte derfor mørke farger som passet sammen med bildet. Bakgrunnen ble laget med litt hvit gesso, stensiler og mica-pulver blandet sammen med lys paste og noen stempler. Chipboardene ble heat-embosset med Lindy’s Stamp Gang embossingpulver. Alle blomster og pynt er fra Prima.

layout-1

Layout 2: ”Princess Dream”
Jeg lagde denne layouten i forbindelse med et gjestedesigner-oppdrag for  Scrap Club Kiev hvor temaet var eventyr. Jeg ønsket å lage en delikat og romantisk side til utfordringen og foretrakk derfor å bruke mist i en myk blå farge som matchet bildet. Jeg lagde en enkel bakgrunn ved hjelp av stensiler og noen stempler. Papiret er fra 7dots ”Cold Country”-kolleksjonen, blomster og pynt er fra Prima og misten er fra Lindy’s Stamp Gang.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA