UT I VERDEN: PAULINA FRA POLEN

0 424

DSC_2083

Paulina fra Polen bor delvis i Polen og delvis i Norge. På begge steder har hun et lite hjørne av soverommet der hun tryller fram de vakreste papirprosjekter. Paulina forteller at hun er spesielt glad i å lage ting som kan være til nytte – slik som kort, notatbøker og album. Vi er glade for å ha Paulina med oss i The Paper Crafting i dag. 

DSC_7882Hva er ditt navn?
Mitt navn er Paulina Monasterska-Tronina.

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen på vinteren og i Norge på sommeren.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en blogg: www.padoriaa.blogspot.com
og en Facebookside: www.facebook.com/Padoriaa

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg liker å lage kort, notatbøker og album. Jeg liker å lage ting som kan være til nytte.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
I dag ønsker jeg å vise fram de prosjektene jeg selv liker best. Lag-på-lag, blonder, blomster, Vintage-stil… Det har ikke vært lett å velge noen få av min favoritter. Jeg håper du vil like denne reisen sammen med meg… la oss begynne.

page DSC_1974 DSC_1938

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA