UT I VERDEN: TINA FRA SLOVENIA

0 582

1-1 (2)

Tinas papirprosjekter består gjerne av motiv og designpapir fra skandinaviske produsenter, og hennes kjærlighet til disse produktene har medført at Tina nå har startet sin egen hobbybutikk hvor mange av produktene er nettopp fra Skandinavia. Men hovedårsaken til at vi viser fram Tinas papirprosjekter i The Paper Crafting i dag er fordi de er utrolig flotte. Vi håper at dere vil finne inspirasjon i hennes nydelige papirkunst.

10590071_10208337656097063_1933027124_nHva er ditt navn?
Mitt navn er Tina Makuc (også kjent som Tinchy).

Hvor bor du?
Jeg er fra en liten by i Slovenia.

Har du egen blogg/webside?
Jeg har en blogg som heter Tinchy Ustvarja (det er slovensk og betyr Tinchy skaper – Tinchy er mitt kjælenavn) men jeg har også en blogg kun for Magnolia-prosjekter siden jeg er med i Design Teamet til Magnolia, Sverige.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg er først og fremst kortlager. Jeg startet med det i 2011 og har aldri sluttet. Jeg er som nevnt med i Magnolias Design Team og Magnolia-stemplene var grunnen til at jeg startet med kortlagingen, men jeg liker også å lage notatbøker, dekorerte gaveposer og -esker. De sier “Less is more”, men det gjelder ikke for meg, jeg elsker å bruke masse pynt på mine prosjekter – “The more the better”… Jeg bruker å fargelegge med Distress Ink, jeg elsker den myke fargetonen de gir til mine motiv.

Kan du skrive en kort beskrivelse av prosjektene du viser fram her i dag?
Jeg elsker å lage Magnolia-prosjekter i Vintage og Shabby Chic-stil.

1-IMG_6349 1-8

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA