Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

VALENTINE – ESKE MED LOVEHEARTS

Av Synnøve Bjelland

Heisann 🙂 Jeg må først si at jeg er “fæl” til å samle, på tomme esker av alle slag! De rundt meg rister noen ganger på hodet av meg, når jeg i full panikk roper: Ikke kast den eska, den vil jeg ha 🙂 En kan jo få bruk for den i scrappinga, vet du, så det er best å passe på 🙂

Så idag viser jeg en Valentine-eske som er fylt med Lovehearts – og i den eska har det faktisk vært neglelakk, så ingen skal si at jeg ikke får bruk for det jeg samler på… hehe 🙂 Nydelig sølvfarget eske, perfekt til disse herlige godisene..

valentine 078

valentine 081

Mer valentine 002

Mer valentine 005

Mer valentine 008

valentine 072

Materialliste:

Mønsterark fra Webster Pages paperpad, Beautiful chic

Wycinanka chipboard

Charms fra KOG

Blomster: Papirdesign og Gode Minner

Papirsugerør fra Søstrene Grene

HAPPY VALENTINE!!!

Klem fra Synnøve

Foto: Synnøve Bjelland
The Paper Crafting

2 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MARIAS KORT

  Jeg synes Marias kort er så herlig! Det er fargerikt,...

LEK MED INK, VANN OG EMBOSSING

Enkle kort – det er kjekt å ha liggende. Men for...

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....