VÅRE DANSKE NORDSTJERNER

0 1,002

I dag tar vi et tilbakeblikk på danske “Nordstjerner” som har vært presentert i The Paper Crafting det siste året. Vi er svært glade for å kunne presentere så mange dyktige og inspirerende papirkunstnere fra Skandinavia for våre lesere. Dersom du trykker på navnet til den enkelte “Nordstjerne” vil du få fram det opprinnelige innlegget. 

Helle fra Danmark har laget kort i mange år, men har kommet ordentlig i gang i løpet av det siste året etter at hun fikk Big Shot-maskin. Nå lager Helle minialbum, layouts, sangskjulere, invitasjoner og bordkort i tillegg til kortene. Mitt inntrykk er at Helle gjerne bruker elementer fra naturen i sine vakre papirkreasjoner. Helle var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 11. juni 2016. 


Lene fra Danmark elsker å prøve ut nye teknikker, både innenfor bretting, klipping og maling. Lene er spesielt glad i å lage invitasjoner og når festen skal ha et spesifikt tema liker Lene seg ekstra godt. Å lage invitasjoner til temafester setter i gang fantasien, forteller hun. Lene designer også egne dies og stempler for Nellie Snellen under navnet “Lene-Design”. Lene var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 13. august 2016.


I denne hobbyen lærer man stadig noe nytt, og det er blant annet det som er med på å gjøre papirhobby så spennende. Karina fra Danmark fletter nemlig vesker i gavepapir når hun trenger en pause fra andre papirsysler. Slik gjenbruk kan man virkelig like, og kanskje spesielt det at vi fikk kunnskap om det nå som jula, med alle sine gavepapir, står for døren. I tillegg til veskene lager Karina også kort, esker, minialbums, gjestebøker og layouts. Karina var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 15. oktober 2016.


”Hobby er ikke gratis, men dejlig tidsfordriv”, sier Sanne fra Danmark. Det kan vi nok alle være enige i og dersom man skulle føre regnskap over hobbyen ville nok de færreste komme godt ut av det rent økonomisk. Samtidig er det vel verdt det – for hva hadde vel livet vært uten nye dies, en vaniljeduftende Staz-on og små rosa papirblomster? Sanne var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 29. oktober 2016.


Merete har vært kreativ hele sitt liv og begynte tidlig med maling. Senere ble det mer glasskunst, hekling og maling av større maleri på lerret. For rundt 17 år siden begynte Merete med kortlaging og da gikk det mest i servietter og stickers og for rundt 11 år begynte hun også med scrapbooking. Merete har ikke egen blogg, men viser en del av prosjektene sine i en Facebookgruppe. Merete var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 18. februar 2016.


Jeannette begynte å interessere seg for papir for rundt 12 år siden. Hun startet med å lage layouts, men etterhvert har det blitt mer og mer kortlaging og det lager hun i massevis, som hun selv sier. Jeannette kunne tenke seg å møte Teresa Collins i virkeligheten, blant annet for å spørre Teresa hvor hun henter inspirasjon fra når hun designer alle de flotte papirene som Jeannette blir glad over å se.Jeannette var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 18. mars 2017.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA