VÅRE NORDSTJERNER

0 790

I dag tar vi et tilbakeblikk på “Nordstjerner” som har vært presentert i The Paper Crafting siden desember. Vi er svært glade for å kunne presentere dyktige og inspirerende papirkunstnere fra Skandinavia for våre lesere. Dersom du trykker på navnet til den enkelte “Nordstjerne” vil du få fram det opprinnelige innlegget. 

IMG_8813-001

Dorthe fra Danmark startet med papirhobby allerede i 2006 og da med kortlaging. I årene som har gått siden den gang har Dorthe utviklet seg videre og nå lager hun også layouts, minialbums, journals, Project Life og ellers alt som finnes innenfor scrappeuniverset. Dorthe var vår “Nordstjerne” 12. desember 2015.


 1

Bodil fra Danmark var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 26. desember 2015. Bodil lager mest kort, og hun har holdt på med papirhobby i rundt fire år. Bodils vakre kort kjennetegnes gjerne av flotte motiv og nydelige dekorasjoner.


 Tired

Tone fra Norge er en allsidig papirkunstner som holder på med kortlaging, scrapping, Art Journaling og Project Life. Tone bruker gjerne både pastellfarger og mer skarpere farger på sine papirprosjekter. Tone var vår “Nordstjerne” 16. januar i år.


image3

Ann-Kristin fra Sverige er først og fremst kortlager og hun startet med kortlaging for cirka fem år siden. Gratulasjonskort, julekort og kort til arbeidskollegaer som går av med pensjon er det Ann-Kristin liker aller best å lage. Ann-Kristin ble presentert i The Paper Crafting 23. januar 2016.


Susanne+Halseth+Rosa111-2

Susanne fra Norge var med i “Nordstjernen” 30. januar 2016. Susannes vakre papirprosjekter er ofte laget i en jentete stil med mye detaljer og pynt. Susanne startet med papirhobby i 2009.


Layout 2

Den 6. februar 2016 kunne vi med stolthet presentere Ulrika fra Sverige som vår “Nordstjerne”. Ulrikas flotte prosjekter kjennetegnes av harmoniske farger og samstemt pynt og hun lagde sin aller første layout i april 2006.


IMG_3536

Uken etter, nærmere bestemt lørdag 13. februar, kunne vi nok en gang presentere dere for en svært dyktig svensk papirkunstner. Denne gangen var det Åsa som var vår “Nordstjerne” og hennes flotte kort kjennetegnes gjerne av søte motiv som er nydelig fargelagt.


thepaper

Gro fra Norge startet å gjøre noe ekstra ut av fotoalbumene lenge før mange av oss andre hadde hørt ordet “Scrapbooking”. I 2010 begynte Gro også med kortlaging. Gro har evnen til å variere sine prosjekter, både i form, stil og design og hun var vår “Nordstjerne” 27. februar 2016.


Marita1

Marita fra Sverige var med i “Nordstjernen” 19. mars i år. Marita har holdt på med papirhobby, først og fremst kortlaging, siden 2007. Marita liker spesielt godt å lage julekort og det blir laget en del julekort året igjennom.


2

Ann-Sofie fra Sverige holder på med kortlaging, scrapping og Project Life. Når det gjelder kortlaging er Ann-Sofie spesielt glad i å prøve ut nye bretteteknikker. Ann-Sofie startet med scrapping i 2006 og hun var vår “Nordstjerne” 23. april 2016.


 13169926_741463045995025_161236837_o

Den 14. mai kunne vi presentere Ninni fra Norge som vår “Nordstjerne”. Ninni elsker Gesso, paste, maling og blåfarger og hun lager mest kort, men det blir også noen layouts inni mellom. Uansett hva hun lager er Ninnis prosjekter alltid spennende og detaljrike.


BIMG_2603
Bente fra Norge er foreløpig siste dame ut i serien “Nordstjernen”. Bente ble presentert i The Paper Crafting lørdag 21. mai. Bente startet med papirhobby i januar 2015 og er allerede en dyktig papirkunstner som gjerne lager kort, eksplosjonsbokser og gaveposer.


 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA