VÅRE NORSKE NORDSTJERNER

0 938

I dag tar vi et tilbakeblikk på de norske “Nordstjerner” som har vært presentert i The Paper Crafting det siste året. Vi er svært glade for å kunne presentere dyktige og inspirerende papirkunstnere fra Skandinavia for våre lesere. Dersom du trykker på navnet til den enkelte “Nordstjerne” vil du få fram det opprinnelige innlegget. 

Mixed Media sunglasses 1

Kirsten Hyde er trolig en av de mest allsidige norske papirkunstnerne og hun var med som “Nordstjerne” i The Paper Crafting i september i fjor. Kirsten designer egne 3D-prosjekt, hun holder kurs, hun er medarrangør på Golstreffet, hun lager layouts og Mixed Media-lerreter og hun er med i flere anerkjente Design Teams, bare for å nevne noe.


 Love-passion4papercrafting

Vibekke er en allsidig og aktiv papirkunster som lager kort, tags, layouts og holder på med Project Life. Vibekke var med i “Nordstjernen” i november 2014. Hun har alltid vært kreativ, men etter at hun ble syk for 2,5 år siden har hobbyen blitt enda viktigere for henne. Mange har beundret Vibekkes nydelige papirkreasjoner på nettet og i presentasjonen her kan du bli enda bedre kjent med Vibekke som person og hennes vakre kreasjoner.


 IMG_2397

Lindas papirprosjekter kjennetegnes av mange detaljer og flotte farger. Prosjektene er ofte laget i vintagestil, men Linda behersker også den rene og enkle (CAS) stilen. For de som har fulgt Linda en stund er det nok ingen hemmelighet at hun også lager videoer av papirprosjektene og for de som ikke har sett Lindas kanal på You Tube kan vi trygt anbefale at man tar en nærmere kikk. Linda var “Nordstjerne” i The Paper Crafting i november i fjor.


 IMG_0391

Elisabeth håper å klare og utfordre seg selv til å lage flere layouter i løpet av 2015. De gleder vi oss til å se for dersom de er like flotte og fargerike som Elisabeths vakre kort har vi mye å se fram til. Elisabeth er glad i å fargelegge stempelmotiv og har ingen problemer med å kombinere det med TV-titting – en form for multi-tasking vi absolutt kan like. Elisabeth ble presentert i “Nordstjernen” i januar.


 IMG_2375

For Kristina fra Norge har papirhobbyen blitt terapi etter en vanskelig periode i 2011-12. Kristina var med i “Nordstjernen” i mars og hun forteller at hobbyen fikk tankene bort fra det som var tungt og vanskelig. Etter den tid har Kristina utviklet seg som kortlager og rett før jul forsøkte hun seg også på Mixed Media-lerret.


DSC05616

Silje Kristin Aunan startet med papirhobby for rundt ett og et halvt år siden, og hun har i løpet av denne tiden utviklet seg til å bli en svært inspirerende papirkunstner. Det Silje liker best å lage er 3D-prosjekter. Silje Kristin var med i serien “Nordstjernen” i april i år.


Elizabeth 3

Elizabeth fra Norge ble motvillig med søsteren sin på scrapbookingmesse i 2005 – hun syntes det å klippe og lime og lage kort hørtes kjedelig ut. Heldigvis har mye har skjedd siden den gang og i dag er Elizabeth Elton et kjent navn blant de norske scrapperne og kortlagerne. Ikke uten grunn, Elizabeth lager flotte papirprosjekter, gjerne med motiv nydelig fargelagt av henne selv. Elizabeth var “Nordstjerne” i The Paper Crafting i mai 2015.


Mitt første vugge kort.

Astrid har holdt på med papirhobby siden 2006 da søsteren hennes overtalte henne til å lage julekort. Astrid liker spesielt roen og kosen med papirhobbyen, men er også glad i å dra på treff. Til høsten er Astrid med og arrangerer Førdescrappen. I denne presentasjonen kan du bli bedre kjent med Astrid og hennes flotte papirprosjekter. Astrid var med i serien “Nordstjernen” i juli i år.


anthon-berg-topp-skrc3a5
Har du sett noen av Elins vakre og detaljrike prosjekter er de noe du ikke glemmer så lett. Elin var “Nordstjerne” i The Paper Crafting i august. Hun liker best å lage kort og fargelegge med Copics, men er en allsidig papirkunstner. Elin startet med papirhobby høsten 2010 etter å ha blitt introdusert til hobbyen av en venninne.


blåvogn

Line fra Hedmark startet med papirhobby i 2009. Line liker best å lage kort og 3D-prosjekter. Hun liker også godt å fargelegge, og da gjerne med Distress, Promarkers og Prismacolors. Det som inspirerte Line til å starte med papirhobby var et håndlaget kort hun fikk da datteren ble født. Allerede til hennes dåp laget Line invitasjoner, bordkort og takkekort. Line var “Nordstjerne” i The Paper Crafting i oktober.


12162243_10153044046546761_1393833523_o
Marie Louise med sine 11 år er den aller yngste “Nordstjernen” vi har presentert i The Paper Crafting. Presentasjonen av Marie-Louise ble publisert i november 2015. Marie Louise startet med papirhobby allerede som 9-åring da hun ble inspirert av sin mamma. Senere har Marie Louise hentet inspirasjon også fra Kirsten Hyde og Gunn-Eirill Gjelseth Rauan.


 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More